• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:05
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DSP Genel Başkanı Aksakal, partisinin Kastamonu'daki il kongresinde konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 30 Eylül 2023 - 19:14

DSP Genel Başkanı Aksakal, partisinin Kastamonu'daki il kongresinde konuştu:

"Bu parti var olduğundan bu yana hep ülkesi için çaba sarf etmiş, devleti için kafa yormuş, Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet'i sahiplenmek, yaşatmak ve bize bir hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi noktasına kavuşmamız için tam bağımsız Türkiye idealiyle siyaset yapmaya devam etmiştir, devam edecektir"

Siyaset
30 Eylül 2023 - 19:14
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Bu parti var olduğundan bu yana hep ülkesi için çaba sarf etmiş, devleti için kafa yormuş, Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet'i sahiplenmek, yaşatmak ve bize bir hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi noktasına kavuşmamız için tam bağımsız Türkiye idealiyle siyaset yapmaya devam etmiştir, devam edecektir." dedi.

Aksakal, partisinin Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen il kongresinde yaptığı konuşmada, 2023 seçimleriyle DSP'nin yeniden Mecliste temsil edildiğini söyledi.

Yerel seçimlerle güçlerini artırarak 2028 seçimlerine emin adımlarla gideceklerine inandığını dile getiren Aksakal, "Bu parti var olduğundan bu yana hep ülkesi için çaba sarf etmiş, devleti için kafa yormuş, Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet'i sahiplenmek, yaşatmak ve bize bir hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi noktasına kavuşmamız için tam bağımsız Türkiye idealiyle siyaset yapmaya devam etmiştir, devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

- "Cumhur İttifakı, halktan bu desteği güçlü şekilde aldı"

Bu yılki seçimler öncesinde küresel emperyalist sistemin Türkiye'de siyaseti ikiye bölmek istediğini belirten Aksakal, "Bir tarafta Amerika ile Avrupa Birliği, terör örgütleri ile kol kola, devleti yönetme arzusunda olan bir ittifak yapısı kurguladı. Diğer tarafta biraz önceki saydığım değerleri sahiplenecek, bu ülkenin gerçek sahiplerinin sağıyla, soluyla bir araya geldiği bir ittifak yapısı oluşturuldu. İşte Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerine bu inanç doğrultusunda katılarak halka gitti ve 14 Mayıs'ta da, 28 Mayıs'ta da halktan bu desteği güçlü şekilde aldı." ifadelerini kullandı.

Aksakal, gelecek yıl yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Hepiniz gördünüz, 2022 yılının şubat ayından bu yana bir Millet İttifakı yapısı kurguladılar. Toplandılar, dağıldılar, toplandılar, dağıldılar. Kimisi dedi, 'Beş çayı yapıyorlar, altın günü yapıyorlar'... Ne yapıyorlarsa yapıyorlar. O dağılmanın sonunda hem kendilerini hem de siyaseti dağıttılar. Esasen birbirlerine güvenemeyen, birbirlerine sürekli çelme atan, birbirlerinin arkasından kuyu kazanlar bir aradaymış gibi görüntü verip bu ülkeyi başka merkezlere peşkeş çekmeye gayret etmişler."

Kongreye AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ve Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu da katıldı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İYİ Parti’li Fakıbaba’dan istifa kararı
İYİ Parti’li Fakıbaba’dan istifa kararı
Dervişoğlu’ndan Fakıbaba’ya tepki
Dervişoğlu’ndan Fakıbaba’ya tepki
Bahçeli: Türkiye'nin hak ve menfaatlerini güçlendiren bir gelişme
Bahçeli: Türkiye'nin hak ve menfaatlerini güçlendiren bir gelişme
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu görüştü...
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu görüştü...
Son Haberler
Dünyanın en ateşli derbileri belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yeri çok şaşırttı
Dünyanın en ateşli derbileri belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin...
GSS prim borçlarına yeni düzenleme: 1 milyondan fazla kişiyi kapsayacak
GSS prim borçlarına yeni düzenleme: 1 milyondan fazla kişiyi kapsayacak
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Fransa’da gösterilerde 135 gözaltı: 70 bin kolluk kuvveti sahada
Fransa’da gösterilerde 135 gözaltı: 70 bin kolluk kuvveti sahada
'Cehennem Necati'ye 15,5 yıl hapis cezası
'Cehennem Necati'ye 15,5 yıl hapis cezası
Galatasaray'da 2 değişiklik
Galatasaray'da 2 değişiklik

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.