• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
02:47
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
02:42
Alanya'da otel çatısında yangın
02:03
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
00:39
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
00:36
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
00:02
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Domenec Torrent: "İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim"
Spor
Yayınlanma: 24 Nisan 2022 - 23:56
Güncelleme: 24 Nisan 2022 - 23:58

Domenec Torrent: "İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0'lık Altay galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada ilk yarıda istedikleri gibi oynadıklarını ancak ikinci yarıda inanılmaz kötü olduklarını söyledi. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonra sezonun sonlandığı havası varmış gibi konuşulduğunu söyleyen Torrent, "Tek gerçek şu Galatasaray'ın bu sezon için herhangi bir şampiyonluğu olmayacak" dedi. Torrent, gençlere çok güvendiğini vurgulayarak,

Spor
24 Nisan 2022 - 23:56
Güncelleme: 24 Nisan 2022 - 23:58
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0'lık Altay galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada ilk yarıda istedikleri gibi oynadıklarını ancak ikinci yarıda inanılmaz kötü olduklarını söyledi. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonra sezonun sonlandığı havası varmış gibi konuşulduğunu söyleyen Torrent, "Tek gerçek şu Galatasaray'ın bu sezon için herhangi bir şampiyonluğu olmayacak" dedi. Torrent, gençlere çok güvendiğini vurgulayarak, önümüzdeki sezon takımda kalması halinde 3 oyuncuyla çok çalışmak istediğini kaydetti.
Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Bütün sezon boyunca Galatasaray'ın başına gelen şeyin özeti gibiydi bu maç. Gerçekten ilk yarıda istediğimiz gibi oynadık. Cesur oynamayı başardık, iyi bir oyun kurduk. 7 tane çok net pozisyon yakaladık. Ancak ikinci yarıda inanılmaz kötüydük. İki gol daha çıkartabilirdik fakat oynadığımız oyundan memnun değilim. Oynamak istediğimiz şekil bu değildi. İlk yarıda çok fazla gol pozisyonu yakaladık. 1-0 çok tehlikeli bir skor. Fakat benim için risk almak kısa oynamak değil uzun oynamaktır. Bence Galatasaray topa sahip olduğu zaman rakibinden daha iyi oynayabilir. Ancak topa sahip değilse o zaman daha iyi olmayabilir. İkinci yarıda bundan bahsettiğimiz halde tam tersini yaptık. Sanki korkuyormuş gibi uzun toplarla oynadık. Bu takımın başına ne geldi? Bunu anlamak için mükemmel bir gün. Maç içerisinde çok fazla pozisyon yakalayıp sadece bir tane gol atmak. Başımıza gelen buydu" şeklinde konuştu.

"Türkiye'de maç 65. dakikada kopmuş oluyor"
Bir gazetecinin Türkiye'ye geldikten sonra Galatasaray'da ne değiştiği sorusu üzerine Torrent, şöyle cevap verdi:
"Öncelikle pozisyon olarak baktığımızda farklı bir oyun anlayışımız var. Galatasaray bekleri dışardan, kanatları içerden oynatıyordu. Bizim gibi çok fazla pozisyon yakalayabiliyordu. Çok fazla kontra atak vardı. İlk başta bizim de başımıza aynısı geldi. Kanatlar içeri, bekler dışarı ve bekler içerideyse de kanatlar dışarıda oynadığımız için kontra atakları biraz daha kontrol altında tutuyoruz diye düşüyorum. Türkiye'de maç 65. dakikada kopmuş oluyor. Dolayısıyla daha güçlüysen maçı bitirebilirsin diyebilirim. Ligde en fazla pozisyona 4-5 takımdan biriyiz. Çok pozisyona giriyoruz ama bitiremiyoruz. Bu sefer acı çekmeye başlıyoruz. Bugün olan şeyde buydu."

"Arda her antrenmanda çok pozitif, elinden geleni veriyor"
Arda Turan ve Ryan Babal'e forma vermesi hakkındaki soruyu da cevaplayan Torrent, "Oyuncu seçmek kolay değil. Çünkü birçok kez 5 tane çok iyi antrenman çıkartan oyuncuyu kadro dışında bırakmak zorunda kaldım. Nasıl oynamak istediğimize göre listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda daha önce sakatlığıyla ilgili oynayamadı. Avrupa'da sanki onu ben oynatmıyormuşum denmiş ama gerçek bu değildi. Görüyorsunuz zaten Arda oynuyor. Her antrenmanda çok pozitif, elinden geleni veriyor" diye konuştu.

"Fenerbahçe'ye kaybettikten sonra sezonun bittiği havası vardı"
Torrent, odaklandığı son noktanın maç kazanmak olduğunu belirterek, "Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilgili bir kadro düşünmüştük. Kaleciler hariç saha oyuncusu olarak 20 futbolcu düşünüyorduk. Çünkü hak eden oyuncuyu kadro dışı istemiyorduk. Şu anda ara vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara vermek durumundayız, başka bir hoca ile devam etmek isterlerse haklarıdır, bunu da kabul etmek gerekir. Fenerbahçe'ye karşı maçı kaybettikten sonra Galatasaray için artık sezon bitti, esprisi kalmadı havası vardı. Tek gerçek şu Galatasaray'ın bu sezon için herhangi bir şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla alan kulübü de taraftarı da çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Torrent 3 oyuncuyu işaret etti
Gençlere çok güvendiğini vurgulayan Torrent, açıklamasını şöyle sonlandırdı:
"Umarım bir şansım olur da sezon öncesi dönemde onlarla çalışırız. Özellikle 3 oyuncu var, gerçekten bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki genç futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, sezon öncesi dönemde fırsat bulacaklardır."
İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
U17 Erkek Milli Basketbol Takımı çeyrek finalde
U17 Erkek Milli Basketbol Takımı çeyrek finalde
Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda çalışmalarını sürdürdü
Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda çalışmalarını sürdürdü
Sinan Kurt, Amed Sportif Faaliyetler'den ayrıldı
Sinan Kurt, Amed Sportif Faaliyetler'den ayrıldı
Son Haberler
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
Alanya'da otel çatısında yangın
Alanya'da otel çatısında yangın
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
7'den 70'e herkes sokağa döküldü, şehir yeşil-siyaha büründü
7'den 70'e herkes sokağa döküldü, şehir yeşil-siyaha büründü

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.