Habertürk'ün haberine göre geçtiğimiz günlerde Pilevneli Mecidiyeköy'ün ilk sergisinin açılış gecesinde görüntülenen Engin Altan Düzyatan, Çukur'un başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli'ye yere göğe sığdıramadı.
"ARAS'I ÇOK BEĞENİYORUM"
Açılışa eşi Neslişah Alkoçlar ile katılan oyuncu Engin Altan Düzyatan, bu galerinin İstanbul için ve sanat için çok önemli bir kazanım olduğunu söyledi. Düzyatan, Aras Bulut İynemli için ise, "Aras' ı çok beğeniyorum. Bayılıyorum ona. Her şeyi hak ediyor. Güzel kardeşim benim" diyerek övgü dolu sözler sarf etti.
Magazin
Yayınlanma: 20 Aralık 2018 - 10:46
Diriliş'in Ertuğrul'undan Çukur'un Yamaç'ına övgü
Diriliş Ertuğrul'un yıldız oyuncusu Engin Altan Düzyatağan, Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'ye olan hayranlığını dile getirdi. Düzyatan, "Aras'ı çok beğeniyorum. Bayılıyorum ona" dedi.
Magazin
20 Aralık 2018 - 10:46
İlginizi Çekebilir









