• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
18:31
Bursaspor Başkanı Enes Çelik için karar çıktı!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Cumhur İttifakı'nın adayı Selim Alan'a coşkulu karşılama
Siyaset
Yayınlanma: 19 Ocak 2024 - 22:47
Güncelleme: 19 Ocak 2024 - 22:49

Cumhur İttifakı'nın adayı Selim Alan'a coşkulu karşılama

Zonguldak'ta Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Ömer Selim Alan, Ankara dönüşünde coşkuyla karşılandı.

Siyaset
19 Ocak 2024 - 22:47
Güncelleme: 19 Ocak 2024 - 22:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Zonguldak'ta Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Ömer Selim Alan, Ankara dönüşünde coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 tarihinde Cumhur İttifakı'nın Zonguldak Belediye Başkan adayının Ömer Selim Alan olduğunu açıkladı. Zonguldak Belediye Başkanlığı görevi devam eden ve 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Zonguldak Belediye Başkan adayı olan Ömer Selim Alan, belediye binası önünde coşkuyla karşılandı.

Meşaleler eşliğinde eşi Ceyda Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ve partililerle birlikte belediye binası önünde karşılanan Selim Alan'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Milletvekilleri ve il başkanlarının konuşmasının ardından Ömer Selim Alan kalabalığa hitap etti.

2019 yılında başladığı görevinde hizmet ve eser siyaseti yaptığını, ikinci 5 yılla birlikte ustalık döneminin başlayacağını ifade eden Ömer Selim Alan, helallik isteyerek kendisine karşı kırgınlığı bulunanlardan da özür diledi. Alan, "Şimdi icraatları anlatma vakti geldi. Sloganımız 'Daha Yeni Başlıyoruz.' Biz hizmet ve eser siyaseti üretmek için bu makamlara talip olduk. Bir gün dahi mazeret üretmedik. İki yılımız pandemi ile geçti. Rabbim o günlere bir daha bizi döndürmesin. Öyle acılar bir daha bizlere yaşatmasın. Asrın felaketini yaşadık. Belediye başkanlarım, milletvekillerim ve il başkanımızla oradaydık. Rabbim bir daha bize böyle acılar göstermesin. Ama Zonguldak'ımızı hiç unutmadık. Zonguldak bizim için aşk, sevgi. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Bu hikayeyi sizlerle beraber 5 sene yazdık. Şimdi daha iyi hikayeler yazmak için dün ismimiz açıklandıktan sonra kollarımızı sıvadık. Hem MHP hem de AK Parti il başkanımın ortasında dilek tuttum. 31 Mart'ta 'ipi göğüsleyeceğiz' dedik. Çalışmaya başladık. Cumhuriyetimizin ilk vilayeti. Emeğin başkenti. Enerji başkenti olmaya talip olan Zonguldak'a hep beraber 31 Mart'ta kazanarak bu hizmetleri yapmaya hazır mıyız? 5 senede fiziken saçlarıma daha fazla ak düştü. Ama çıraklık dönemini de geride bıraktık. Bu dönemde istemeden, bilmeyerek, farkına varmadan, üzdüğüm, gönül kırgınlığına sebebiyet verdiğim var ise hepsinden özür diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Biz bu hizmetleri yapabilmek için gerçekten çok çalıştık. Bazen gözümüzden kaçmış olabilir. Bazen hizmet etmek için gözden kaçırdığımız, unuttuğumuz kardeşlerim, ağabeylerim, teyzelerim. Hepinizden helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Ustalık döneminde 2024'te çok daha farklı bir Zonguldak Belediyesi olacak" dedi.

Belediye başkanı Ömer Selim Alan konuşmasını bir elini "Rabia" bir elini de "Bozkurt" işareti yaparak tamamladı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu görüştü...
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu görüştü...
Özel'den Kılıçdaroğlu'na Cemil Tugay tepkisi
Özel'den Kılıçdaroğlu'na Cemil Tugay tepkisi
TBMM Genel Kurulu'nda, 'Fon' tartışması
TBMM Genel Kurulu'nda, 'Fon' tartışması
Bakan Fidan, Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile bir araya geldi
Bakan Fidan, Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile bir araya geldi
Son Haberler
Misafirliğe gittiği evde ölü bulundu
Misafirliğe gittiği evde ölü bulundu
Kulaklıksız müzik dinleyenlere para cezası geliyor
Kulaklıksız müzik dinleyenlere para cezası geliyor
Bursalılar dikkat! Bu güzergâhlar trafiğe kapanıyor…
Bursalılar dikkat! Bu güzergâhlar trafiğe kapanıyor…
Uzmandan
Uzmandan "kemik erimesi" olarak bilinen osteoporoz uyarısı! "Uzun süre...
Çocuklarda işitme kaybına kadar ilerleyebilir! Kış aylarında artan tehlikeye dikkat
Çocuklarda işitme kaybına kadar ilerleyebilir! Kış aylarında artan...
Bayramiç'te motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi metrelerce savruldu
Bayramiç'te motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi metrelerce savruldu

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.