• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
01:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta kafede vatandaşlarla bir araya geldi
00:34
Bursa'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü: 19 kişi hastaneye kaldırıldı
00:20
Sermaye piyasası soruşturması: Serdar Turhan'ın gözaltı görüntüsü ortaya çıktı
00:12
Otoyolda TIR yanarak kullanılamaz hale geldi
00:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerçeklerle buluşmayan iklim önerileri başarısızlığa mahkumdur
00:12
Sermaye piyasası soruşturması: Emre Alkin'in sağlık kontrolü görüntüsü ortaya çıktı
00:12
Seyir halinde alev alan TIR köprüden düştü
00:03
Bodrum Bölge Liman Başkanı rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı
00:00
Sermaye piyasası soruşturması: Emre Tezmen ve Alper Öztürk'ün ifadeleri ortaya çıktı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kulübü, Antalya'da kampa girdi
Spor
Yayınlanma: 26 Şubat 2023 - 15:04

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kulübü, Antalya'da kampa girdi

Spor
26 Şubat 2023 - 15:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kulübü, Antalya'da kampa girdi

SULTANLAR Ligi'nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kulübü, deprem nedeniyle verilen aranın ardından Antalya'da kampa girdi. Kulübün Başantrenörü Mustafa Umut Uysal, "Hedefimizde hiçbir değişiklik olmadı. Her zaman için en iyisini yapmaya çalışan bir grup olmaya devam edeceğiz" dedi.

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sebebiyle liglere verilen ara nedeniyle antrenmanlarına da ara verdi. Çukurova'nın Sultanları, mart ayında başlayacak olan lig öncesi Adana'daki salonlarının depremzedelere tahsis edilmesi nedeniyle Antalya'da kampa girdi. Takım hazırlıklarına Antalya'da Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor. 

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor'da, Genel Menajer Tuğçe Keçeli, Başantrenör Mustafa Umut Uysal, Kaptan Güldeniz Önal, 2'nci Kaptan Dilara Sağbaş ile tecrübeli oyuncu Alesia Rihlyuk yaşanan süreç ve gelinen nokta ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

'SARSINTIYI ÇOK SERT HİSSETTİK'

Genel Menajer Tuğçe Keçeli, en yüksek motivasyonu sağlamak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Keçeli, "Sarsıntıyı çok sert hissettik. Çok korktuk. Fakat hem ülkemiz hem ilimiz çok şükür diğer illerle kıyaslanamayacak şekilde ayakta. Tabi buna hem şükrediyoruz hem minnettarlığını yaşıyoruz. Kaybettiğimiz birçok insan var. Canımız yanıyor, öfkeliyiz. Hayatta kalmanın minnettarlığını ve şükrünü tüm bu karışık duygularla yaşıyoruz" dedi.

'BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ'

Başantrenör Mustafa Umut Uysal ise, "Bu büyük felakette ailelerini kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Tüm, ülkemizin başı sağ olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Çok büyük bir felaketti. Biz de bu süreçte Adana'daydık. Depremi yaşadığımız süreç kolay bir süreç değil. Psikolojik anlamda herkesin zorlandığı, hala da devam eden bir süreç. Kulübümüzün ve Muratpaşa Belediyesi'nin bize sağlamış olduğu imkanlar dahilinde Antalya'da kampa girdik. Biz ekip olarak ve oyuncular olarak bunun üstesinden geleceğiz. Hedefimizde hiçbir değişiklik olmadı. Her zaman için en iyisini yapmaya çalışan bir grup olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Takım kaptanı Güldeniz Önal da, "Tarif edilmez bir duygu. Biz iki tane depremi yaşadıktan sonra ailelerimizin yanına gitmeye çalıştık bir şekilde. Geride kalan süreci onların yanında geçirdik. Uzaktan bile olsa kişi olarak, empati olarak çok zor bir süreçti" ifadelerini kullandı.

'İYİLEŞME SÜRECİNDEYİZ'

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor 2'nci Kaptanı Dilara Sağbaş ise şunları söyledi:

"İyileşme sürecindeyiz. Burada hızlı bir şekilde toparlanacağız inşallah az bir süre kaldı. Tabii ki sorumluluklarımız da var, işimizin başındayız. Sezon başında hedeflediğimiz yerde olmak için sahada olacağız. Birliğimizi herkese göstereceğiz. Bunun dışında şahsen söylemek istediğim bir şey var.  Evet normalleşme sürecindeyiz, normalleşmek zorundayız akıl sağlığımız için ama bu süreçte elimizi biraz vicdanımıza koymamız gerektiğini düşünüyorum. Biraz daha insanların empati yapmasını istiyorum dileğim bu."

Takımın tecrübeli oyuncularından Alesia Rihlyuk da şöyle konuştu:

"Elbette bu zorlu dönemde, hayatımızı kaybedebileceğimizi düşündüğümüzde travmatize olduk ama korkumuzu beslememek, panik olmamak, olumlu düşünmek için çabalıyoruz. Binalarımızın gelecekteki olası artçılarda da ayakta kalacağına güvenip, olumlu düşünüp, kuvvetli olmak istiyoruz."
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
‘Başkan olarak 5 milyon lira ile başlatıyorum’
‘Başkan olarak 5 milyon lira ile başlatıyorum’
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını sürdürdü
Eyüp Alparslan: Milli takımda başarılı olup, Dünya Kupası'nı kazanmak istiyorum
Eyüp Alparslan: Milli takımda başarılı olup, Dünya Kupası'nı kazanmak istiyorum
Kayserispor Asbaşkanı Koç: Takımda inanılmaz bir kolej havası var
Kayserispor Asbaşkanı Koç: Takımda inanılmaz bir kolej havası var
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta kafede vatandaşlarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta kafede vatandaşlarla bir araya...
Bursa'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü: 19 kişi hastaneye kaldırıldı
Bursa'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü: 19 kişi...
Sermaye piyasası soruşturması: Serdar Turhan'ın gözaltı görüntüsü ortaya çıktı
Sermaye piyasası soruşturması: Serdar Turhan'ın gözaltı görüntüsü...
Otoyolda TIR yanarak kullanılamaz hale geldi
Otoyolda TIR yanarak kullanılamaz hale geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerçeklerle buluşmayan iklim önerileri başarısızlığa mahkumdur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerçeklerle buluşmayan iklim önerileri başarısızlığa...
Kestel'de yeni yolda çalışmalar aralıksız devam ediyor
Kestel'de yeni yolda çalışmalar aralıksız devam ediyor

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.