• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Şehir Haberleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Dizi ve Fragmanlar Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
15:41
Bursa’nın ulaşım ağı güçleniyor
Video Galeri Foto Galeri
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Çocuğunu görmek isteyen baba, eşi ve ailesi tarafından darbedildi
Haberler
Yayınlanma: 14 Ekim 2025 - 12:11
Güncelleme: 14 Ekim 2025 - 12:11

Çocuğunu görmek isteyen baba, eşi ve ailesi tarafından darbedildi

Yusuf YILDIZ-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)- ADANA'da Mehmet Öğüt (35), çocuğunu görmek için evine gittiği boşanma aşamasındaki eşi H

Haberler
14 Ekim 2025 - 12:11
Güncelleme: 14 Ekim 2025 - 12:11
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çocuğunu görmek isteyen baba, eşi ve ailesi tarafından darbedildi
ADANA'da Mehmet Öğüt (35), çocuğunu görmek için evine gittiği boşanma aşamasındaki eşi H.Y. (28) ve ailesi tarafından darbedildi. Darp raporu alan Öğüt, "Çocuğumun velayeti veya kişisel ilişki talebini reddedecek hiçbir gerekçem yok. Artık çocuğumu görmek istiyorum" dedi.

Adana'da 5 yıl önce H.Y. ile evlenen restoran işletmecisi Mehmet Öğüt'ün bu birliktelikten Z.B.Ö. adında bir çocuğu dünyaya geldi. Evliliğin ilerleyen dönemlerinde yaşanan geçimsizlik ve tartışmaların ardından H.Y., Mehmet Öğüt hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Boşanma davası açan ve çocuğuyla görüşmek isteyen Öğüt, iddiaya göre eşine bir türlü ulaşamadı. H.Y.'nin yaşadığı eve giden Mehmet Öğüt, burada eşinin ailesi tarafından darbedildi. Hastaneden darp raporu alan Öğüt, eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Olay yargıya taşındıktan sonra H.Y.'nin kendisine tehdit içerikli mesajlar gönderdiğini öne süren Mehmet Öğüt, yaşadıklarını anlattı.

'ÇOCUĞUMU 1 SENEDİR GÖREMİYORUM'

Eşiyle yaşadığı problemleri adli merciler yoluyla çözmeye çalıştığını belirten Mehmet Söğüt, "Yaklaşık bir senedir eşimle yaşadığım sıkıntıları bütün adli mercilere iletmeye çalışıyorum ancak olumlu bir sonuç alamıyorum. Sürekli uzaklaştırma kararı ve takılan kelepçe kararına itiraz ediyorum. Gerekçe sunulmamış, ispat yok, delil yok, ama kelepçe talepleri sürekli uzatılıyor. Ortada bir tane müşterek çocuğumuz var ve ben onu yaklaşık 1 senedir göremiyorum. Uzaklaştırma talebi verildiğinde bile çocuğun üstün menfaati gözetilerek babayla kişisel ilişkisinin kurulması gerekir ancak bunu hiçbir merciye anlatamıyorum" dedi.

'TAHRİK VE TEHDİT MESAJLARI ALIYORUM'

Öğüt, H.Y.'nin kendisine gönderdiği mesajlarda çocuğunu göstermeyeceğini belirttiğini ve 'Erkeksen karşıma çık, korkak olmuşsun' ifadelerini kullandığını iddia etti. Defalarca tahrik ve tehdit mesajları aldığını öne süren Öğüt, "Bu mesajları mahkemeye delilleriyle sundum ancak sonuç alamadım. Eşim, annesi ve kız kardeşi tarafından darbedildim. Kadındır diye müdahale etmedim. Darp raporu olmamasına rağmen uzaklaştırma kararı bana uygulandı. 1 ay sonra kelepçe talep edildi ve takıldı. Gerekçe istedim, yok. İtiraz hakkımı kullanıyorum ama sebebini öğrenemiyorum" diye konuştu.

'KANUNLAR AÇIK'

Karşı tarafın psikolojik sorunları olduğunu iddia eden Öğüt, "Mahkeme defalarca ruh sağlığı tedavisi için sevk etti ama gitmedi. Buna rağmen olumlu bir sonuç göremiyorum. Kanunlar açık, baba tutuklu bile olsa çocukla kişisel ilişkisi kısıtlanamaz. Ben neden kısıtlanıyorum? Benim sabıkam yok, alkol ya da uyuşturucu bağımlılığım yok. Çocuğumun velayeti veya kişisel ilişki talebini reddedecek hiçbir gerekçem yok. Artık çocuğumu görmek istiyorum. Yetkililerden bu işin çözülmesini, çocuğumla kişisel ilişki hakkımın yeniden kurulmasını talep ediyorum" dedi.
DHA
EDİTÖR
DHA - Haber Editörü
DHA - Haber Editörü
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Eski vali hakkında ‘suç şüphesi’ tespiti!
Eski vali hakkında ‘suç şüphesi’ tespiti!
Kahramanmaraş’taki okul saldırganından yeni ayrıntılar!
Kahramanmaraş’taki okul saldırganından yeni ayrıntılar!
7 kişi adliyeye sevk edildi
7 kişi adliyeye sevk edildi
MİT’ten siber suç şebekesine operasyon
MİT’ten siber suç şebekesine operasyon
Son Haberler
Bursa’nın ulaşım ağı güçleniyor
Bursa’nın ulaşım ağı güçleniyor
Okul saldırılarına sessiz tepki
Okul saldırılarına sessiz tepki
Başkan Yılmaz Gençlere Fethi Anlattı
Başkan Yılmaz Gençlere Fethi Anlattı
Başkan Aydın’ın Cuma Durağı Muradiye Mahallesi Oldu
Başkan Aydın’ın Cuma Durağı Muradiye Mahallesi Oldu
Osmangazi Belediyesi’nden Lösemili Çocukları Mutlu Eden Hediye
Osmangazi Belediyesi’nden Lösemili Çocukları Mutlu Eden Hediye
Marmarisspor'un isim çilesi
Marmarisspor'un isim çilesi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Şehir Haberleri
Dünya
Ekonomi
Magazin
Dizi ve Fragmanlar
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Bursa Haberleri
  • Dizi ve Fragmanlar
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Şehir Haberleri
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Haber16.com "İHA - DHA" ajansları abonesidir.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © 2017-2024 Haber16.com Tüm Hakları Saklıdır.