• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
07:36
Takla atan otomobildeki sürücü hayatını kaybetti etti
07:06
Boru döşeme gemisi 'JSD6000' İstanbul Boğazı'ndan geçiyor -1
02:47
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
02:42
Alanya'da otel çatısında yangın
02:03
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
00:39
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
00:36
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
00:02
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Çalışanların Ar-Ge projesi fikirleri düzenlenen törenle ödüllendirildi
Ekonomi
Yayınlanma: 18 Ekim 2024 - 12:38
Güncelleme: 18 Ekim 2024 - 13:18

Çalışanların Ar-Ge projesi fikirleri düzenlenen törenle ödüllendirildi

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ'ın Ar-Ge departmanı tarafından teknolojik, ekonomik ve çevresel açıdan sürdürülebilir çözümler üretecek projeler geliştirmek üzere kurum içinde yapılan 'Enerji Dolu Fikirler' yarışmasının kazananları düzenlenen törenle açıklandı. 45 OEDAŞ çalışanının 62 proje fikriyle katıldığı ve finale kalan 10 projenin değerlendirildiği yarışmanın birincisi, 'Elektrik dağıtım şebekesinde derin öğrenme metotlarıyla

Ekonomi
18 Ekim 2024 - 12:38
Güncelleme: 18 Ekim 2024 - 13:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çalışanların Ar-Ge projesi fikirleri düzenlenen törenle ödüllendirildi
Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ'ın Ar-Ge departmanı tarafından teknolojik, ekonomik ve çevresel açıdan sürdürülebilir çözümler üretecek projeler geliştirmek üzere kurum içinde yapılan 'Enerji Dolu Fikirler' yarışmasının kazananları düzenlenen törenle açıklandı. 45 OEDAŞ çalışanının 62 proje fikriyle katıldığı ve finale kalan 10 projenin değerlendirildiği yarışmanın birincisi, 'Elektrik dağıtım şebekesinde derin öğrenme metotlarıyla otonom keşif sisteminin oluşturulması' isimli projesiyle Kadir Ertunç oldu. OEDAŞ Ar-Ge Grup Müdürü Ural Halaçoğlu, bu fikirleri projeye dönüştürmek üzere çalışmaya başlayacaklarını söylerken yarışmanın bir sonraki etabını kurum dışına taşıyacaklarını da açıkladı.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Ar-Ge ve inovasyon geliştirme alanında yaptığı çalışmaları tüm kuruma yaymak üzere 'Enerji Dolu Fikirler' isimli bir yarışma düzenledi. 45 OEDAŞ çalışanının 62 proje fikriyle katıldığı yarışmada, ilk etapta OEDAŞ yöneticilerinden oluşan jüri tarafından belirlenen 10 proje finale kaldı. Eskişehir Park Dedeman Otel'de OEDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepci, OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, OEDAŞ Ar-Ge Grup Müdürü Ural Halaçoğlu, ELDER Koordinatörü İlkem Alpay ve ELDER İş Geliştirme Analisti Sude Büyükmumcu'nun da katılımıyla düzenlenen törende, ilk üçe giren projeler belirlenerek proje sahiplerine ödülleri takdim edildi.

Ural Halaçoğlu: "Enerji sektöründeki büyük dönüşüme katkı sağlayacağız"

Güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sağlarken aynı zamanda geleceğin enerjisini ve akıllı şehirlerini şekillendirecek projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen OEDAŞ Ar-Ge Grup Müdürü Ural Halaçoğlu, "Şu anda gerek uluslararası alanda gerekse ülkemizde depolama sistemlerinden enerjinin verimli kullanımına kadar pek çok proje üzerinde çalışıyoruz. Enerji Dolu Fikirler ismini verdiğimiz yarışmamızla da Ar-Ge ve inovasyon fikirlerinin ortaya çıkışını sadece departmanımızla sınırlamayıp kurum geneline yaymayı hedefledik. Çalışma arkadaşlarımız da yarışmamıza büyük ilgi gösterdi. Seçim yapmakta son derece zorlandığımız bir süreç oldu. Şimdi bu fikirleri projeye dönüştürmek üzere çalışmaya başlayacağız. Yarışmamız ise burada sonlanmadı. İkinci aşamada 'Enerji Dolu Fikirler'i kurum dışına taşımayı hedefliyoruz. Böylece enerji sektöründeki büyük dönüşüm ve ülkemizin bu alandaki hedeflerinin gerçekleşmesi için daha büyük bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz." dedi.

Birincilik ödülü 'Elektrik dağıtım şebekesinde derin öğrenme metotlarıyla otonom keşif sisteminin oluşturulması' projesinin

Teknolojik, ekonomik ve çevresel açıdan sürdürülebilir çözümler üretecek projelere odaklanılan Enerji Dolu Fikirler yarışmasını 'Elektrik dağıtım şebekesinde derin öğrenme metotlarıyla otonom keşif sisteminin oluşturulması' isimli projesiyle Kadir Ertunç kazandı. Süleyman Er, 'Saha operasyon süreçlerinin web ve mobil uygulama ile iyileştirilmesi' isimli projesiyle ikinci, Mustafa Sevin ve Beyhan Aktaş ise 'Soket bağlantı mekanizmalı sokak aydınlatma aparatı' isimli projesiyle üçüncülük ödülünün sahibi oldu. İlk üçe giren yarışmacılara para ödülü takdim edilirken diğer finalistlere de çeşitli ödüller verildi. Yarışma ve etkinliklerin de düzenlendiği tören renkli anlara sahne oldu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Uraloğlu: Osmangazi Köprüsü ile toplam 211 milyar lira tasarruf edildi
Bakan Uraloğlu: Osmangazi Köprüsü ile toplam 211 milyar lira tasarruf edildi
En düşük emekli aylığına zam geliyor mu?
En düşük emekli aylığına zam geliyor mu?
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
11 yılda üretimi 4 kat artan muzun fiyatı 20 TL'ye kadar düştü; üretici şikayetçi
11 yılda üretimi 4 kat artan muzun fiyatı 20 TL'ye kadar düştü; üretici şikayetçi
Son Haberler
Takla atan otomobildeki sürücü hayatını kaybetti etti
Takla atan otomobildeki sürücü hayatını kaybetti etti
Boru döşeme gemisi 'JSD6000' İstanbul Boğazı'ndan geçiyor -1
Boru döşeme gemisi 'JSD6000' İstanbul Boğazı'ndan geçiyor...
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
Alanya'da otel çatısında yangın
Alanya'da otel çatısında yangın
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
İslam'ın ilk yıllarından günümüze hüsn-i hat sanatı
İslam'ın ilk yıllarından günümüze hüsn-i hat sanatı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.