• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:05
Ertan Aydın adli kontrolle serbest
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Büyükşehir'den 4,7 kilometrelik stratejik bir yol daha
Haberler
Yayınlanma: 30 Aralık 2022 - 12:28
Güncelleme: 30 Aralık 2022 - 12:31

Büyükşehir'den 4,7 kilometrelik stratejik bir yol daha

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağlayacak olan ve ulaşım açısından stratejik bir öneme sahip 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 15 bin ton asfalt serimi yapılan yolun tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, "Yeni yıla yeni bir hizmet ile şehrimizi buluşturmuş oluyoruz" dedi.

Haberler
30 Aralık 2022 - 12:28
Güncelleme: 30 Aralık 2022 - 12:31
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükşehir'den 4,7 kilometrelik stratejik bir yol daha
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağlayacak olan ve ulaşım açısından stratejik bir öneme sahip 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 15 bin ton asfalt serimi yapılan yolun tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, "Yeni yıla yeni bir hizmet ile şehrimizi buluşturmuş oluyoruz" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, daha konforlu ve güvenli bir ulaşım için çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız şekilde sürdürürken, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç da hummalı çalışmaları yakından ve yerinde takip ediyor.

Bu çerçevede, şehrin ulaşım ağını arttırmak, daha konforlu bir ulaşım sunabilmek için Melikgazi ilçesinde Erenköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağlayacak olan yaklaşık 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolun kullanıma açılması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen hummalı çalışmaları yerinde inceledi. Büyükkılıç'a incelemelerinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, "Cenab-ı Allah' şükürler olsun bir ana arterimizi daha tamamlamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Yeni yıla yeni bir hizmet ile şehrimizi buluşturmuş oluyoruz. Talas Bulvarımızdan başlayıp Erciyes, Tekir diye bilinen Hisarcık'a giden ana arterimize, oradan Eskişehir Bağları üzerinden 15 Temmuz Bulvarı'na ve ardından Organize Sanayimize, oradan da devam edip Kuzey Çevre Yolu'muza, kısacası şehrimizi kuşatan bir anlayış içerisinde bir ana arterimiz böylece tamamlanmış oluyor" diye konuştu.

Büyükkılıç, yolların, şehrin gelişmesine yönelik olarak, ona uygun şekilde yapıldığını belirterek, "Bizim de ufak bir istirhamımız söz konusu oluyor. Sürat yapmayalım, gereksiz yere hız kesiciler konulma yönünde taleplerde bulunmayalım, kurallara uyalım. İnşallah şehrimizin, yapılan hizmetlerin kıymetini bilelim. Şehrimizi daha iyi noktalara taşıma yönünde gayret edelim" dedi.

Yol yapım çalışmalarında hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve ekibini tebrik eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bu yollarda hizmet veren Genel Sekreter Yardımcımız Ali Hasdal'ın ekibini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Tabi burada yapılan sadece bir asfalt çalışması olayı değil. Buranın kamulaştırılmaları, alt yapı hizmetleri, KASKİ'mizin gerek yağmur suyu, gerek içme suyu hizmetleri, bunun yanında elektrik şirketimizin bugünün koşullarına uygun aydınlatma süreci, Telekom'umuzun yaptığı çalışma, doğalgazımızın yaptığı çalışma derken bir entegrasyon ve koordinasyon içerisinde önemli bir çalışma, önemli bir hizmet, dört dörtlük bir hizmet."

Başkan Büyükkılıç'ın sağlıklı ve çevreci ulaşım için önem verdiği bisiklet yollarının yaygınlaştırılması noktasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ve düzenlenen yollara bisiklet yolu da yapılıyor.

Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağlayacak olan yeni arterde de bisiklet yolu yapıldığını hatırlatan Büyükkılıç, "Aynı zamanda bu yeni yollarımızda bisiklet yollarını da ihmal etmiyoruz. Şehrimize yakışır şekilde vatandaşlarımızın hem sağlıklı hem çevre kirliliğini önleyen yaklaşım içerisinde bisikletle ulaşacak yerlere gitmelerini sağlayacak gayreti de sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, bölgede çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine de teşekkür ederek, "Ellerinize sağlık, emeğinize sağlık, ekibimize teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri seven güvenen hemşehrilerimize hepimizi layık kılsın, onların duasını alıyoruz inşallah hep beraber. Tekrar hayırlı yıllar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, ekiplere çay ikramında da bulundu.

Kentin ulaşım ağını genişleterek vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi İlçesi, Erenköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Erciyes Bulvarını Talas Bulvarına bağlayacak olan yaklaşık 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolun kullanıma açılması çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarda, imar uygulaması yapılarak temizlenen alanlarda yol güzergâhı üzerinde bulunan yapılar ve eklentilerin enkaz kamulaştırma çalışmaları yapılarak yol platformu açıldı.

Erenköy Bulvarı'nın Komando Caddesi ile Talas Bulvarı arasında kalan kısımda alt yapı ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından, 750 metrelik son etapla birlikte yol üzerinde toplam 15 bin ton asfalt serimi yapıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Sipariş bebek soruşturmasında yeni gelişme
Sipariş bebek soruşturmasında yeni gelişme
Gürol Sami Özer gözaltına alındı
Gürol Sami Özer gözaltına alındı
Fon soruşturmasında yeni gelişme! O isim hakkında yakalama kararı
Fon soruşturmasında yeni gelişme! O isim hakkında yakalama kararı
GSS prim borçlarına yeni düzenleme: 1 milyondan fazla kişiyi kapsayacak
GSS prim borçlarına yeni düzenleme: 1 milyondan fazla kişiyi kapsayacak
Son Haberler
Dünyanın en iyi üniversiteleri belli oldu! Türkiye'den 47 üniversite listede
Dünyanın en iyi üniversiteleri belli oldu! Türkiye'den 47 üniversite...
Özgür Özel’den 7 maddelik çözüm önerisi
Özgür Özel’den 7 maddelik çözüm önerisi
Cumhuriyet coşkusu Uludağ’ın zirvesinde yaşandı
Cumhuriyet coşkusu Uludağ’ın zirvesinde yaşandı
Bursa’nın ödüllü lezzeti vatandaşlara tattırıldı
Bursa’nın ödüllü lezzeti vatandaşlara tattırıldı
Şarkıcı Nev’e “zor” veda
Şarkıcı Nev’e “zor” veda
Türkiye genelinde 2022'de 51 milyondan fazla e-Tebligat yapıldı
Türkiye genelinde 2022'de 51 milyondan fazla e-Tebligat yapıldı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.