• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:26
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursaspor Kulübü'nden kaçak girişe önlem
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 13 Ekim 2017 - 16:52

Bursaspor Kulübü'nden kaçak girişe önlem

Bursaspor Kulübü, stadyuma kaçak girişlerin önlemesi ve maç günlerinde stadın daha güvenli ve düzenli hale getirilmesi amacıyla alınan kararları açıkladı.

Bursa Haberleri
13 Ekim 2017 - 16:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bursaspor Kulübü'nden kaçak girişe önlem

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bursaspor Kulübü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Özel Güvenlik Şirketi tarafından yapılan toplantılar neticesinde, sahamızda oynadığımız Galatasaray maçında yaşanan ve kamuoyunda birinci gündem maddesi olarak tartışılan kaçak girişlerin önlenmesi ve maç günlerinde stadımızın daha güvenli ve daha düzenli hale getirilmesinin amaçlandığı bir dizi karar alınmıştır. Bu kararların kamuoyu tarafından bilinmesi, sağlıklı bir şekilde uygulanmasının birinci ve en önemli koşulu olmakla birlikte, başta bütün futbolseverlerin ve maç günlerinde stadımızda görev yapan bütün kurum ve kişilerin söz konusu yeni düzenleme ve tedbirlere uymasını beklemekteyiz."

Stadyuma kaçak girişlerin önlenmesi amacıyla alınan kararlar şu şekilde:
"Stadyuma Doğu-Batı-Kuzey ve Güney tribünleri tarafından giriş yapacak olan futbolsever ve görevlilerin kullanacakları 1.Güvenlik Kapıları krokide belirlenmiştir. Girişlerin güvenli ve adil bir şekilde sağlanabilmesi için özel güvenlikçi sayısı iki katına çıkarılmış olup, el terminalleri ile gerekli kontroller sağlanacaktır. Stat içinde görev yapan büfe personeli, kapı girişlerinin açılmasına 1 saat kala bütün işlemlerini bitirecekler ve bunun dışında stat içine girmelerine kesinlikle izin verilmeyecektir. 52 adet tahliye kapısının her birinde sabit olarak bir özel güvenlik bulunacak, acil durum haricinde belirlenen saat sonrasında kapılar açılmayacak, kapıların açılmasına sebep olan kişiler ve görevlerini ihmal eden özel güvenlik görevlileri yelek numaraları üzerinde raporlanacak ve haklarında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Ambulans, itfaiye gibi görevli araçlar ve içindekiler kontrol edilecek ve akredite olmayan şahıslar içeri alınmayacaktır. Kaçak yollardan müsabaka alanına girmeye teşebbüs edenler hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Özel otopark kartları her maç için farklı bir tasarımla bastırılacak, bandrollü ve o maça özel olmayan kartla giriş yapmaya çalışanlar hakkında da işlem yapılacaktır. Stadyum içi otopark kartı kullanıcılarına, giriş yapacakları alanlar konusunda kroki ile bilgilendirme yapılacaktır. Batı köprü girişinden araçla geçiş yapanların passolig kartları el terminalleri ile kontrol edilecektir. Basın Mensupları dahil olmak üzere akreditasyon kartları ile giriş yapanlar, kart ve kimlik kontrolleri yapılarak girişleri sağlanacaktır. Akreditasyon kartları için net dağıtım saati belirlenecek ve 1.Güvenlik Alanı dışında kartların dağıtımı yapılacaktır. Akreditasyon kartlarının teslim edileceği kişi ve kurumlar detaylı olarak bilgilendirilecek olup, mevzuata uymayan kart sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacaktır."

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
"Afetlere daha hazır Bursa için çalışıyoruz"
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Son Haberler
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri...
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Bursa'da metroya binecekler dikkat!!!
Bursa'da metroya binecekler dikkat!!!

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.