• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
02:47
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
02:42
Alanya'da otel çatısında yangın
02:03
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
00:39
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
00:36
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
00:02
Manisa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa'daki kan donduran bebek cinayetini, polisin telefonu çözecek - Bursa Haberleri
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 01 Şubat 2018 - 10:54

Bursa'daki kan donduran bebek cinayetini, polisin telefonu çözecek - Bursa Haberleri

Bursa’nın Gemlik ilçesinde evlilik dışı bebek cinayetinde yargılama devam ediyor. Cinayet duruşması telefon kayıtlarının incelenmesi için yeniden ertelendi.

Bursa Haberleri
01 Şubat 2018 - 10:54
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bursa'daki kan donduran bebek cinayetini, polisin telefonu çözecek - Bursa Haberleri

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, kızının girdiği ilişki sonucu dünyaya getirdiği bebeği boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan N.G., bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru M.Ç. ile bebeğin annesi F.D.'ye Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve F.D.'nin babası S.G.'ye verilen 5 yıl hapis cezaların Yargıtay'da usulden bozulmasının ardından yargılanmalarına devam edildi. Kararın bozulmasının ardından 5.’nci defa hakim önüne çıkan polis memuru M.Ç., çocuğun kendisinden olmadığını, 4,5 yıldır tutuklu bulunduğunu, iftiraya uğradığını söyledi.

Gemlik'in Şahinyurdu Köyü'nde oturan F.D., 2013 yılında Orhangazi İlçesi'ndeki özel bir hastanede erkek bebek dünyaya getirdi. Aynı yılın Haziran ayında aileye telefon açıp aşı vurulması için bebeğin sağlık ocağına getirilmesini isteyen sağlık görevlileri, çelişkili ifadelerden şüphelenince, polisi bilgilendirdi. Polis, 21 yaşındaki F.D. ile annesi 40 yaşındaki N.G. ve babası 45 yaşındaki S.G.'yi gözaltına aldı. N.G., kızının dünyaya getirdiği çocuğunun babasının, kendisiyle de ilişkiye giren Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 38 yaşındaki M.Ç. olduğunu iddia etti.
N.G., doğumdan hemen sonra, kucağındaki bebekle buluştuğu M.Ç.'nin silahla kendisini tehdit edip bebeği boğdurduğunu, ardından cesedini evlerinin bahçesine gömdüklerini, kızını bir süre sonra başkasıyla evlendirdiğini söyledi. Bu ifadeden sonra gözaltına alınan polis memuru ile diğer 3 sanık tutuklandı. Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan dava devam ederken N.G. dışındaki 3 sanık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan DNA testinde bebeğin annesinin F.D., babasının ise M.Ç. olduğu ortaya çıktı. Mahkemede, suçu sabit görülen F.D. ile M.Ç. ve N.G.'ye 'Kasten adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, S.G.'ye ise 'suç kanıtlarını karartma' suçundan 5 yıl hapis cezası verdi.

“Haksız yere cezaevindeyim”
Yargıtay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na tebligat yapılmadığı için bozduğu davayı usulden bozulmasının ardından görülen beşinci celseye tutuklu sanıklar N.G.,M.Ç., tutuksuz yargılanan F.D. ve babası S.G. hazır bulundu. Mahkemede yeniden ifade veren polis memuru M.Ç., eski savunmalarını tekrarlayarak, “Olay tarihinde savcıya F.D., babasının kim olduğunu bilmiyorum yönünde ifade vermiştir. Daha sonra benim adımı vermiştir. Doğumdan ve çocuğun öldürülme olayından haberim yoktur. Ölen çocuğunda benim olduğu yönündeki iddiaları da kabul etmiyorum. Haksız yere cezaevindeyim, tahliyemi istiyorum “ dedi.

Duruşmada söz alan F.D. ise, “Orhangazi’de doğum yaptıktan sonra annem, ben ve bebek taksi ile Gemlik ilçesine geldik. Annem bebeği yuvaya teslim edeceğim diyerek, beni zorla bir taksiye bindirip köye gönderdi. Olay tarihinde M.Ç. birden fazla telefon kullanıyordu. Hangisinden arayıp görüşme yaptığımızı anımsayamıyorum” dedi.
Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanık polis memuru M.Ç.'nin tahliyesini, N.G.'nin tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, kısa bir aradan sonra N.G.'nin tutukluluk halin devamına, M.Ç.'nin ise oy çocukluğu ile tutukluluk halinin devamına, duruşmada F.D. tarafından M.Ç.'nin birden fazla cep telefon numarasının bulunduğunu söylemesi nedeniyle araştırılmasına karar verilerek duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

2018/02/2018-02-01-14-47-02.jpg
2018/02/2018-02-01-14-47-04.jpg
2018/02/2018-02-01-14-47-05.jpg
2018/02/2018-02-01-14-47-06.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da eve kurşun yağmuru
Bursa'da eve kurşun yağmuru
Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar
Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar
"Bu binadan halkın iradesini yanımıza alıp çıkıyoruz"
Bursa'da bunaltan sıcaklara yağmur molası
Bursa'da bunaltan sıcaklara yağmur molası
Son Haberler
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
İzmir'de 51 yıl 4 ay hapisle aranan şüpheli yakalandı
Alanya'da otel çatısında yangın
Alanya'da otel çatısında yangın
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
Kayserispor'un 60'ıncı yılı coşkuyla kutlandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
Başkan Aktaş, hemşehri dernekleriyle biraraya geldi - Bursa Haberleri
Başkan Aktaş, hemşehri dernekleriyle biraraya geldi - Bursa Haberleri

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.