• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
22:36
Van-Özalp yolunda can pazarı! 7 ölü, 7 yaralı
10:49
Fon soruşturmasında eski SPK yöneticileri tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrum FK zirve yarışı için galibiyet istiyor
Spor
Yayınlanma: 15 Eylül 2023 - 13:48
Güncelleme: 15 Eylül 2023 - 13:49

Bodrum FK zirve yarışı için galibiyet istiyor

Bodrum Futbol Kulübü, ligin 5'inci haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip milli maç arası öncesi alınan galibiyete bir yenisini daha ekleyip ligde zirve yarışına ortak olmak istiyor. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Milli takım arasına 4-0'lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime

Spor
15 Eylül 2023 - 13:48
Güncelleme: 15 Eylül 2023 - 13:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bodrum Futbol Kulübü, ligin 5'inci haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip milli maç arası öncesi alınan galibiyete bir yenisini daha ekleyip ligde zirve yarışına ortak olmak istiyor. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Milli takım arasına 4-0'lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı" dedi.

Trendyol 1. Lig 5'inci hafta mücadelesinde Bodrum FK, deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Ligde milli maç arası öncesi, kendi evinde kazandığı 4-0'lık Ümraniyespor maçındaki yükselişini sürdürmek isteyen yeşil-beyazlı ekip, Sakaryaspor karşısında galibiyete odaklandı. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte, Erkan Değişmez'in sakatlığı sürerken, sakatlıktan dönen Kenan Özer ve Musah Mohammed takımla birlikte çalışmaya başladı. Ligde galibiyet serisi yakalayarak zirve yarışına ortak olmak isteyen Bodrum FK, 7 puanla 6'ıncı sırada yer alıyor. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde apandis ameliyatı olan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, kısa süre içerisinde tedavisini tamamlayıp takımın başına geri döndü.

Ameliyatın ardından kısa sürede toparladığını söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Çok şükür iyiyim. Hiç ummadığımız bir ağrı ve sancı derken hastanede bulduk kendimizi, ameliyat olduk kendimize geldik. 2 günde toparladık, kendimize geldik, iyiyiz çok şükür. Arayan soran iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum. Milli takım arasına 4-0'lık galibiyetle iyi girdik ama bu hafta mücadele edeceğimiz rakip değişime uğradı. Büyük ve güçlü bir camia bununla beraber hoca değişikliği oldu. 4 yeni transfer yaptılar. Böyle bir rakibe karşı oynayacağız, onun için hazırlanıyoruz. Sakatlarımız yeni yeni takımla idmana çıkmaya başladı ve bu bizi sevindirdi. Bu hafta Erkan'ın sakatlığı var. Musah Mohammed ve Kenan bizimle oynayamaya başlayacaklardır ama oyun olarak ne zaman forma vereceğiz onu zamanını doğru ayarlamamız gerekiyor" dedi.

Bodrum FK'nın tecrübeli oyuncusu Kenan Özer ise, "Taraftarlarımızı ve futbol oynamayı özledim. Sezon başı kampını çok iyi geçirmiştim. Hiç antrenman kaçırmadan üst düzey çalışarak güzel bir kamp geçirdim. Kampın son günü hazırlık maçında arka adalemden sakatlık yaşadım. Doktorumuz 4-6 hafta gibi bir süreç biçmişti. Bugün itibariyle 6 haftayı buldu. 10 gündür takımla beraber çalışmaya başladım. Kendimi gayet iyi hissediyorum. 1-2 maç alışarak tekrar o eski formumu yakalamak için her şeyi yapacağım. Bu hafta Sakarya deplasmanına gidiyoruz, güzel bir deplasman. Güzel bir maç olacak. İçimizde hayaller kuruyoruz inşallah maç maç gidip bir hedef koymadan, bunu kamuoyuna göstermeden kendi içimizde yaşayarak yola çıktık. Geçen sene son maçta kaybettiğimiz o güzel duyguları inşallah bu sene hep birlikte yaşarız" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursaspor’dan sert mesaj! “Her türlü kirli düzeni yıkıp geçeceğiz”
Bursaspor’dan sert mesaj! “Her türlü kirli düzeni yıkıp geçeceğiz”
Fransa’nın Türkiye kadrosu açıklandı: Zidane’dan sürpriz tercihler
Fransa’nın Türkiye kadrosu açıklandı: Zidane’dan sürpriz tercihler
‘Yine karşımızda felaket ve feci bir…’
‘Yine karşımızda felaket ve feci bir…’
A Milli Takım kadrosunu açıkladı! Kimler var kimler yok?
A Milli Takım kadrosunu açıkladı! Kimler var kimler yok?
Son Haberler
Van-Özalp yolunda can pazarı! 7 ölü, 7 yaralı
Van-Özalp yolunda can pazarı! 7 ölü, 7 yaralı
Korkunç olayla ilgili yeni gelişme…
Korkunç olayla ilgili yeni gelişme…
Bulgur kazanına düşen işçi hayatını kaybetti
Bulgur kazanına düşen işçi hayatını kaybetti
Bahçeli’nin önerisi “il olmalı” dediği yerlerde nasıl karşılandı? “30 yıldır bekliyoruz”
Bahçeli’nin önerisi “il olmalı” dediği yerlerde nasıl karşılandı?...
COP31’de iklim temalı şarkılarla dünyaya seslenilecek! İşte ücretsiz konser verecek sanatçılar
COP31’de iklim temalı şarkılarla dünyaya seslenilecek! İşte ücretsiz...
Bakan Tunç'tan AP raporuna tepki: "Türkiye gerçekleriyle hiçbir alakası yok"
Bakan Tunç'tan AP raporuna tepki: "Türkiye gerçekleriyle hiçbir alakası yok"

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.