• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
03:26
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yeni düzenleme
02:57
Osmaniye'de elektrikli bisiklet ile otomobilin çapışması kamerada; 1 yaralı
02:55
Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
02:55
Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
02:16
Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı
00:26
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Bingöl Valiliği'nden, hentbol maçında çıkan kavgayla ilgili açıklama
Spor
Yayınlanma: 12 Ocak 2025 - 15:59

Bingöl Valiliği'nden, hentbol maçında çıkan kavgayla ilgili açıklama

Bingöl Valiliği'nden, hentbol maçında çıkan kavgayla ilgili açıklamaAziz ÖNAL / BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL Valiliği, Hentbol Kadınlar 2'nci Lig müsabakası sonrası Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Güneşin Çocukları Spor Kulübü takımları arasında çıkan kavgayla ilgili açıklama yayımladı

Spor
12 Ocak 2025 - 15:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BİNGÖL Valiliği, Hentbol Kadınlar 2'nci Lig müsabakası sonrası Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Güneşin Çocukları Spor Kulübü takımları arasında çıkan kavgayla ilgili açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, "100 kişilik erkek grubunun tribünden atlayarak kadın sporculara saldırdığının gerçeği yansıtmadığı tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Hentbol Kadınlar 2'nci Lig müsabakasında Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Şanlıurfa Güneşin Çocukları Spor Kulübü, dün Karşıyaka Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Play-off hakkı için büyük önem taşıyan maç, 27-27'lik eşitlikle sonuçlandı. İddiaya göre, maçın ardından takımların oyuncuları ile teknik heyetleri arasında tartışma çıktı. Büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada sporcular, darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

'100 KİŞİLİK ERKEK GRUBUNUN TRİBÜNDEN ATLAYARAK KADIN SPORCULARA SALDIRDIĞI İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Bingöl Valiliği, yaşanan olayların ardından bazı sosyal medya platformları ve haber sitelerinde 'Bingöl'deki erkek taraftarlar, kadın hentbolcuları galibiyet sevinci yaşadıkları için darp etti' şeklinde çıkan haberler nedeniyle bir açıklama yayımladı. Tribünlerde bulunan 100 kişinin sahaya inerek oyuncuları darp ettiği şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken, salonda görevliler dahil toplamda 100 kişi bulunduğu belirtildi.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde 11 Ocak 2024 tarihinde saat 13.00'da Hentbol Kadınlar 2. Lig müsabakası kapsamında Bingöl Spor Lisesi Spor Kulübü ile Şanlıurfa Güneşin Çocukları Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşma 27-27 sona ermiş ve bu sonuç deplasman takımının Play-Off'a yükselmesini sağlamıştır. Ancak, müsabaka sonrasında iki takım sporcuları arasında yaşanan gerginlik kısa sürede fiziksel temasa dönüşmüştür. Bazı seyircilerin de olaya müdahale etmek istemesiyle olaylar, kolluk kuvvetlerinin zamanında müdahalesi ve sağduyulu velilerin katkılarıyla kısa süre içinde kontrol altına alınmıştır. Kamera kayıtlarına bakıldığında, salonda sporcu, antrenör, idareci, görevli ve seyirciler dahil yaklaşık ancak 100 kişi olduğu, dolayısıyla medyaya yansıyan 100 kişilik erkek grubunun tribünden atlayarak kadın sporculara saldırdığını gerçeği yansıtmadığı, tribünden atlayarak olaya müdahil olan 5-10 kişilik grubun belirlendiği, asıl arbedenin her iki takım sporcuları ve teknik heyetlerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik bir grup arasında yaşandığı tespit edilmiştir. Gelişmeler hakkında Hentbol Federasyonu yetkilileri ve gözlemcisi tarafından rapor altına alınmıştır. Yaşanan olaylar sonrasında iki takım sporcuları ve teknik heyetten bazıları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi olduklarından olay savcılığa intikal etmiş, olayla ilgili devam eden adli tahkikat valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Ayrıca sorumlular hakkında gerekli disiplin ve cezai işlemler yapılacaktır. İlimize ulaştıkları andan itibaren misafir sporcularımız ve antrenörlerimize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından her türlü ihtiyaçları için gerekli konukseverlik gösterilmiştir. Misafirperverliği ve huzur kenti olması ile maruf ilimizin böylesine sevimsiz bir olay ile anılması bizleri derinden üzmüştür. Bingöl Valiliği olarak barış, dostluk ve kardeşliğe giden yolda sporun birleştirici gücünü ve ruhunu hiçbir saldırının gölgelemesine kesinlikle izin vermeyeceğiz" denildi.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Amed Sportif Faaliyetler, Galatasaray'dan Berk Kızıldemir'i kadrosuna kattı
Amed Sportif Faaliyetler, Galatasaray'dan Berk Kızıldemir'i kadrosuna kattı
Beşiktaş, Kassoum Ouattara'yı kadrosuna kattı
Beşiktaş, Kassoum Ouattara'yı kadrosuna kattı
Beşiktaş, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçını kazandı
Beşiktaş, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçını kazandı
Milli basketbolcu Furkan Korkmaz Beşiktaş'ta
Milli basketbolcu Furkan Korkmaz Beşiktaş'ta
Son Haberler
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yeni düzenleme
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yeni düzenleme
Osmaniye'de elektrikli bisiklet ile otomobilin çapışması kamerada; 1 yaralı
Osmaniye'de elektrikli bisiklet ile otomobilin çapışması kamerada;...
Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
Kapüşonlu şüpheli evin önüne benzin döküp ateşe verdi
Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden kaçtı
Park halindeki araca çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü kaza yerinden...
KOCAELİ - DEM Parti heyeti, cezaevinde Yüksekdağ ile görüştü
KOCAELİ - DEM Parti heyeti, cezaevinde Yüksekdağ ile görüştü

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.