Beşiktaş Kulübü, başkan Ahmet Nur Çebi'nin corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Siyah-beyazlılarda dün yönetim, futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan testler sonucu 8 kişinin sonucu pozitif çıktı. Pozitif vakalardan birinin futbolcu olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz cuma günü açıklanan 2 vaka ile birlikte toplam pozitif sayının 10’a çıkmasıyla tüm antrenmanlar iptal edildi.
İdmanlara 15 gün önce gruplar halinde başlayan Beşiktaş, geçen hafta yapılan corona virüs testlerinde bir oyuncu ve teknik personelin sonuçlarının pozitif çıkmasıyla antrenmanları sonlandırmıştı. Siyah beyazlılar testlerin üzerinden 6 gün geçmesinin ardından Çarşamba günü bir kez daha corona virüs testinden geçti. Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan ve Futbol A Takım Sorumlusu Emre Kocadağ, futbolcu, teknik heyet, kulüp personeli ve tesis çalışanları olmak üzere toplam 100 kişi Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından corona virüs testine tabi tutuldu.
Yaşanan bu sürecin ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hürriyet'e konuştu. Çebi, Ümraniye'de olağanüstü hal ilan edildiğini söyledi ve "Corona bizi de vurdu" açıklamasında bulundu. Muhabirimiz İsmail Er; koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile olan görüşmesinin detaylarını ve takımın son durumunu böyle anlattı.
"Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaklaşık 2 aydır Nevzat Demir Tesisleri’nde kulübün sorunlarını hafifletmek hem de transfer çalışmaları için tesisler çok sık gelip gidiyordu." "Ama maalesef sayın başkan da virüse yakalandı. Ancak şu an tesislerde olağanüstü bir hal var ve her yer dezenfekte ediliyor."
Sayın başkan dışında kulüp çalışanlarının olduğu 7 kişi karantina altına alındı. Ahmet Nur Çebi ile konuştuğumda çok zor günler geçirdiğini aslında tesislere gelmemesi gerektiğini ama mecbur kalarak geldiğini söyledi. Sayın başkan, ‘Gökhan ve Caner gibi oyuncularla görüşmem lazımdı bu nedenle Ümraniye’de karargah kurduk ama virüs bizi de vurdu ancak kontrolde önemli miktarda pozitif veriler çıkması beni sevindirdi yine de tedbir olarak evde karantina altındayım.’ ifadelerini kullandı.
HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Spor
Yayınlanma: 14 Mayıs 2020 - 16:52
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den ilk açıklama geldi
Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinaya alınan Ahmet Nur Çebi, Hürriyet'e konuştu...
Spor
14 Mayıs 2020 - 16:52
İlginizi Çekebilir









