• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:13
BDDK daire başkanı tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Battalgazi'de asfalt çalışmaları sürüyor
Siyaset
Yayınlanma: 10 Eylül 2023 - 11:09
Güncelleme: 10 Eylül 2023 - 11:10

Battalgazi'de asfalt çalışmaları sürüyor

Battalgazi Belediyesi, Hisartepe Mahallesi'nde 3 bin 750 metrelik asfalt çalışması yapan ekipler, mahalledeki yol sorununu çözüme kavuştururken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki yol çalışmalarını kış gelmeden çözeceklerini ifade etti.

Siyaset
10 Eylül 2023 - 11:09
Güncelleme: 10 Eylül 2023 - 11:10
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Battalgazi'de asfalt çalışmaları sürüyor
Battalgazi Belediyesi, Hisartepe Mahallesi'nde 3 bin 750 metrelik asfalt çalışması yapan ekipler, mahalledeki yol sorununu çözüme kavuştururken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki yol çalışmalarını kış gelmeden çözeceklerini ifade etti.

Modern ve yaşanabilir kent anlayışını merkeze alarak Battalgazi'de ulaşım ve altyapı sorunlarına çözüm üreten Battalgazi Belediyesi, ilçende son yıllardaki en geniş çerçeveli asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Hisartepe Mahallesi'nde 3 bin 750 metrelik asfalt serimi gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahalledeki yol çalışmaları kapsamında 2 bin 750 metrelik birinci kat sathi asfalt serimi yapılırken, bin metre sıcak asfalt serimi ve bozulan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. Mahalle içerisinde çok yoğun bir çalışma yapan ekipler kısa sürede çalışmaları bitirirken araç trafiğine hazır hale getirildi. Mahalledeki asfalt sorunu tamamen ortadan kaldırılırken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Hisartepe Mahallesi'ndeki asfalt çalışmaları yerinde incelerken altyapısı tamamlanan mahallelerde kış ayı gelmeden üstyapı çalışmalarını bitireceklerini ifade etti.

"Kırsalda yoğunluk arttıkça çalışmaları da arttırıyoruz"

Kırsal bölgelerde çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Güder, "Bir yandan depremin yaralarını sararken diğer yandan da hizmet belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçemizde uyguluyoruz. Şuan bulunduğumuz noktalar Malatya'mızın yüksek yerleri ve kış ayında buralarda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu bölgelere kış daha erken geliyor. Bizlerde kış ayında bu sıkıntıların yaşanmaması adına çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Özellikle uzak mahallelerimizin en önemli problemleri altyapı ve üstyapı problemleridir. Altyapı problemi yüksek oranla çözüldü ve şuandan da üstyapı problemini çözüyoruz. Sizlerin de malumu olduğu üzere vatandaşlarımız 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından evleri ağır hasar alan bazı vatandaşlarımız, kırsaldaki evlerine yerleştiler. İnsanlar taşraya gidince hizmette dağılmış oluyor ve bizlerde bu hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak adına ciddi gayretler sarf ediyoruz. 2019 yerel seçimlerinde vaatte bulunduğumuz projelerimizin yüzde 80'ini gerçekleştirmenin yanında yirmiden fazla yeni projeyi de hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hizmet bayrağını aldığımız günden beri sorunların çözümü noktasında bizlere büyük destek olan, muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Hizmet adamı olan başkanımız yeni bir Battalgazi inşa ediyor"

Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren mahalle sakinleri ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür etti. Hisartepe Mahalle Muhtarı Mustafa Çitil, "Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başta olmak üzere tüm ekip çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yollarımızın tamamını yaptı, sıcak asfalt yaptı. Sağ olsun ne hizmet yapılması gerekiyorsa başkanımız yapıyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını hemen çözüyor. Hizmet adamı başkanımıza mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi. Mahalle sakinlerinden Orhan Akbel de "Battalgazi Belediyemizin mahallemize yaptığı tüm yatırımlar için teşekkür ediyorum. Hizmet noktasında başkanımız Osman Güder'in alt ve üst yapı çalışmalarında elinden gelenin fazlasını en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." İfadelerine yer verirken Talip Çitil isimli vatandaş da "Battalgazi Belediyemize çok çok teşekkür ediyorum. Bizim hiçbir arzu ve talebimizi geri çevirmiyorlar. 2019 yılından beri vatandaşların yanında olan bir belediye başkanına sahibiz. Allah razı olsun. Hizmet anlamında güzel işler başarıyor. Yeni bir Battalgazi inşa ediliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz başkanımızı destekliyoruz ve onun her daim yanındayız" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Yeni Parti’de kritik gün
Yeni Parti’de kritik gün
Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ açıklaması
Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ açıklaması
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Son Haberler
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Bursa’da nefes kesen anlar
Bursa’da nefes kesen anlar
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
10 ayda 320 bin kişi…
10 ayda 320 bin kişi…
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Go-kart aracına saçını kaptıran Lara, ölümden döndü
Go-kart aracına saçını kaptıran Lara, ölümden döndü

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.