• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:37
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
13:52
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
11:39
Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya ifade için adliyede
10:10
Şarkıcı Sinan Özen trafik kazası geçirdi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Başkan Kaya'dan yardım kampanyasına destek çağrısı
Haberler
Yayınlanma: 18 Eylül 2024 - 15:00
Güncelleme: 18 Eylül 2024 - 15:38

Başkan Kaya'dan yardım kampanyasına destek çağrısı

Engelli bireylerin hayatlarına normal şekilde devam edebilmesi için birçok yardım kampanyasına öncülük eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, beş yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası sol ayağını kaybeden Berkay Uslu'nun artık kullanılamaz halde olan protezinin yenilenmesi için başlatılan Aydın Valiliği onaylı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu. Başkan Kaya "Samet ve Alparslan'da başardık, hayırsever ve duyarlı

Haberler
18 Eylül 2024 - 15:00
Güncelleme: 18 Eylül 2024 - 15:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Kaya'dan yardım kampanyasına destek çağrısı
Engelli bireylerin hayatlarına normal şekilde devam edebilmesi için birçok yardım kampanyasına öncülük eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, beş yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası sol ayağını kaybeden Berkay Uslu'nun artık kullanılamaz halde olan protezinin yenilenmesi için başlatılan Aydın Valiliği onaylı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu. Başkan Kaya "Samet ve Alparslan'da başardık, hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımız sayesinde Berkay içinde başaracağız" dedi.

Daha önce üzücü bir kazada iki kolunu kaybeden Samet Aktepe'nin protez tedavisi ve SMA TİP 1 hastalığı ile mücadele eden minik Alparslan Sarıboğa'nın tedavisi için gerekli yardımın toplanmasına öncülük eden Başkan Kaya, bu kez 2024 Avrupa Büyükler Para-Karate Şampiyonası bronz madalya sahibi olan, Spor Bilimleri Fakültesi son sınıf öğrencisi Berkay Uslu için başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu. Uslu'yu makamında ağırlayan Başkan Kaya, Milli sporcuyla uzun süre sohbet etti. 5 yaşında engelli olduktan sonra hayata tutunmaya devam eden ve spora yönelen Uslu'yu başarıları için tebrik eden Başkan Kaya, genç sporcunun artık kullanılamaz durumda olan protezinin yenilenmesi için başlatılan kampanyaya destek çağrısında bulundu. Uslu'nun Başkan Kaya'yı ziyaretinde, yine Başkan Kaya'nın öncülüğünde başlatılan bir destek kampanyası ile protez kollarına kavuşan Samet Aktepe'de yer aldı.

"160 bin TL'ye ihtiyaç var"

Protezin yenilenmesi için gerekli olan 160 bin TL'nin yardım kampanyası ile kısa sürede toplanarak genç sporcunun normal hayatına rahat bir şekilde devam edeceğine inandığını belirten Başkan Kaya, "Samet ve Alparslan'da başardık, hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımız sayesinde Berkay içinde başaracağız. Daha küçük bir çocukken geçirdiği trafik kazası sonrası bir bacağını kaybeden, Spor Bilimleri Fakültesi son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda madalyalı milli sporcumuz Berkay Uslu evladımızın, yenilenmesi gereken protezi için gerekli olan 160 bin TL'nin en kısa sürede toplanması ve genç kardeşimizin hayatına normal şekilde devam etmesi için tüm hayır sever ve duyarlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Destek olmak isteyen vatandaşlarımız Aydın Valiliği onaylı yardım kampanyamıza katkıda bulunabilirler. Tüm vatandaşlarımızı Berkay evladımıza destek olmaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kendisine destek olduğu için Başkan Kaya'ya teşekkür eden Uslu, görüşme sonrası "Uzun süredir kullandığım protezimin yenilenmesi için Nisan ayından bu yana devam eden bir yardım kampanyamız var. Maalesef gerekli olan miktarın çok azı toplanabildi. Başkanımız Aytekin Kaya kampanyamızın duyurulması için öncülük ediyor. Bu süreçte beni yalnız bırakmadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım kısa sürede kampanya amacına ulaşır ve yeni protezime kavuşurum" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
Fon iddianamesi: Dört gazeteci için istenen cezalar…
Fon iddianamesi: Dört gazeteci için istenen cezalar…
‘Ummadığınız insanlar bu işlerin içine girmiş’
‘Ummadığınız insanlar bu işlerin içine girmiş’
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’a gidecek
Son Haberler
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
2 farklı araçta 5 kişinin cesedi bulundu
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Osmangazi’de Cumhuriyet Coşkusu Atatürk Sevgisiyle Buluştu
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Bakan Şimşek’ten emekli zammı açıklaması
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Lösemili Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Bir devir sona erdi! Cristiano Ronaldo veda etti
Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.