• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:13
BDDK daire başkanı tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Başkan Gökhan Yüksel, Hızır Orucunu vatandaşla birlikte açtı
Yaşam
Yayınlanma: 11 Şubat 2022 - 09:40
Güncelleme: 11 Şubat 2022 - 09:42

Başkan Gökhan Yüksel, Hızır Orucunu vatandaşla birlikte açtı

Başkan Gökhan Yüksel, Hızır Orucunu vatandaşla birlikte açtı, başlıklı haberin detayında; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Cemevi Vakfı'nda vatandaşlar ile bir araya gelerek Hızır Orucunu birlikte açtı.

Yaşam
11 Şubat 2022 - 09:40
Güncelleme: 11 Şubat 2022 - 09:42
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar

Yardımlaşmaya ve sosyal dayanışmaya her zamankinden daha çok önem verilen Hızır Orucunun 3. günü münasebetiyle Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Cemevi Vakfı'nda vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel Hızır Orucunu vatandaşla birlikte açtı. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yüksel, cemevinde oruçlarını açan vatandaşlarla sohbet etti.

Okunan dualarla birlikte oruçlarını açan cemevindeki vatandaşlara hızır lokması dağıtıldı. Kartal Cemevi Vakfı Dedesi Celal Özer, "Hızır orucunun anlamı yoksula, yetime ve fakire lokma vermektir. Bizler hızırı aramak yerine, her maddi ve manevi durumu iyi olan ailelerin imkanı olmayan insanlara hızır gibi yetişmesi lazım, onların ihtiyaçlarını gidermesi lazım. Fakir ve fukaranın sofrasına bir dilim ekmek olabilirsek gönül gözümüz de dünya gözümüz de açık olur. Bu şekilde inanıp yaşayan insanların hak ile hak olması iki cihanın da güzelliği ve onun üzerinde var olmasını Yüce Allah bütün ayetlerinde beyan ediyor. Allah bütün insanların sevinçlerini, mutluluğunu ve huzurunu daim etsin. Allah nice Hızır'larda buluşmayı bizlere nasip etsin" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Bugün Hızır Orucu'nun 3. günü. Kartal Cemevindeyiz. Zorda olan insanların imdadına yetişen iyilikler çoğalsın istiyoruz. İnsanların ihtiyaçlarını karşılayacak bütün iyilikler onları bulsun istiyoruz. Bu anlamda tutulan bütün oruçların hak katında kabul olmasını diliyorum. Kartallı komşularımız hem ibadetlerini yapıyorlar hem de oruçlarını açıyorlar. Ben tutulan oruçların iyiliğe, güzelliğe ve insanların yüzünü güldürecek güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum. Kartal Cemevi bu anlamda ibadeti, eğitimi ve oruç açma zamanlarında verdiği hizmetler ile elinden gelen gayreti yapıyor. Biz de yanlarında olmaya çalışıyoruz ve bugün de komşularımızla buluşmaya geldik" ifadelerini kullandı.




"Başkan Gökhan Yüksel, Hızır Orucunu vatandaşla birlikte açtı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.02.2022" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Başkan Gökhan Yüksel, Hızır Orucunu vatandaşla birlikte açtı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin turist haritası belli oldu!
Türkiye'nin turist haritası belli oldu!
Bilim insanları uyardı: Felaket kapıda
Bilim insanları uyardı: Felaket kapıda
Göçmen kuşlar da jetlag oluyor
Göçmen kuşlar da jetlag oluyor
Evlenecek gençlere yönelik destek projesi: Kapsamı genişletilecek
Evlenecek gençlere yönelik destek projesi: Kapsamı genişletilecek
Son Haberler
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Bursa’da nefes kesen anlar
Bursa’da nefes kesen anlar
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
10 ayda 320 bin kişi…
10 ayda 320 bin kişi…
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Sağlık çalışanlarından örnek davranış
Sağlık çalışanlarından örnek davranış

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.