• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
15:37
Gazeteciler Saymaz ve Ağırel’e 14 yıl hapis istemi
09:45
Bursa’da birçok bölgede elektrikler kesilecek!
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bakan Soylu muhalefete sert çıktı
Siyaset
Yayınlanma: 13 Kasım 2021 - 01:45
Güncelleme: 13 Kasım 2021 - 01:51

Bakan Soylu muhalefete sert çıktı

DÜZCE (İHA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefete yüklenerek "Tezkere 'hayır' diyebilecek kadar cinnet geçiren bir muhalefet var" dedi. Soylu 2023 seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve zihniyetinin tarihe gömüleceğini söyledi.

Siyaset
13 Kasım 2021 - 01:45
Güncelleme: 13 Kasım 2021 - 01:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Soylu muhalefete sert çıktı
DÜZCE (İHA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefete yüklenerek “Tezkere ’hayır’ diyebilecek kadar cinnet geçiren bir muhalefet var” dedi. Soylu 2023 seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve zihniyetinin tarihe gömüleceğini söyledi.
Düzce’de bir takım ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefete yüklendi. Karşılarında cinnet geçiren bir siyaset olduğunu belirterek “Meclis kürsüsünden ağzına yakışmayacak cümleleri sallayan ve utanmadan bunları ortaya koyan bir siyaset anlayışı var. Türkiye’ye terörün yaklaşmaması amacıyla sınır ötesinden yaptığımız operasyonları kesebilmek için, gazi meclisin ruhunu üzecek şekilde, tezkereye ’hayır’ diyebilecek kadar cinnet geçiren bir muhalefet var. Türkiye’ye yapılacak bir yatırımı, yabancı büyükelçilere mektupla birlikte şikayet edenbir muhalefet var. 10 tane büyükelçi söz söylediğinde sesini bile çıkarmayan, ’acaba bunlardan Tayyip Erdoğan’a, hükümete, Cumhur ittifakına bir zarar gelir mi?’ diyen, kambura yatan bir muhalefet var. Milli hassasiyetini kaybetmiş bir muhalefet var” dedi.

“Bu millet senin arkana teneke takar”
Bakan Süleyman Soylu konuşmasına şöyle devam etti; “Bize, şehir hastanelerini yaptığımız için kızmışlardı. Hakaret ettiler, hatta imalarda bulundular. ’Bunları şöyle yaptınız, böyle yaptınız’ diye. Bunu da her yerde söylediler. Ana muhalefetin başı söyledi. Her şeyi kapatıyor ya, kanal İstanbul’u yaptırmayacak ya, ‘Şehir hastanelerini de kapatacağım’ de. Bu millet senin arkana teneke takar. Tayyip Erdoğan’ın vizyonu olmasaydı, biz pandemide çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalırdık. Kimse şehir hastanelerine ortak olmasın. Aklı ile de ortak olmasın. ’Bunları yapmayalım’ diyenlere karşı, Cumhurbaşkanımız ‘Benim ülkemin bunlara ihtiyacı var, ben bunu yaptırmak zorundayım’ dedi. Ne kadar haklı olduğunu biz bu pandemide gördük. Tezkere meselesini gördünüz, büyükelçilerin bildirgesinde bunların tavrını gördünüz. Devletin memurlarına, kamu bürokrasisine, daha iktidara gelmeden şımarık gibi tehditler savurduğunu hep beraber gördünüz. ‘2023’ten sonra bunun hesabını size soracağız. Bu hesabı vereceksiniz’ diye bize tehdit savurduklarını hep beraber gördünüz. Neyin hesabını soracaksın sen? PKK ile koyun koyuna girmişsin. Terörü bitirdik, PKK’yı bitirdik bunun hesabını mı soracaksın? Sınır ötesinde PKK’ya PYDY, DEAŞ’a nefes aldırmıyoruz, neyin hesabını soracaksın. Doğu Akdeniz’e milleti ortak ettik, bunun hesabını mı soracaksın? Azarbeycan’da haksızlığı ortadan kaldırıp Karabağ’a, Azerbaycan Bayrağı dikildi. Neyin hesabını soracaksın? Ayasofya’nın mı hesabını soracaksın? İnsansız hava aracının mı hesabını soracaksın? Atak Helikopterin mi hesabını soracaksın? Şehit abisine yaptığınız gibi, ona kullandığınız bir dil gibi, bize mi dil kullanacaksınız? Utanıp özür dileyeceğine, utanıp ’Milletvekilliğini sona erdirdim’ diyeceğine, utanıp, ’bu adamın siyaset hakkı yoktur’ diyeceğine... Bunların saldırıları, hakikaten vicdanı zedelemiştir. Kendi içindeki kirlilikleri, sadece yüzüne değil, ağızlarına da vurmuştur bu kadar açık ve net. Bunlara tarihi bir hezimet sunmak bizim namusumuzdur. Tarihi hezimet alacaklar. Ben bunu milletimde d, arkadaşlarımda da görüyorum. Hesap sadece siyasi hesap olmaz. Bu hesabı millet 2023’te kapatacaktır, tarihe Kılıçdraroğlu’nu da zihniyetini de gömecektir."
Bakan Soylu parti ziyaretinin ardandan ise Düzce’den ayrıldı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ açıklaması
Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ açıklaması
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Bahçeli yeni projesini kamuoyuyla paylaştı
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül, Yeni Parti’den istifa etti
Mustafa Sarıgül'den 'YENİ Parti' kararı: Soruşturma sonuçlanıncaya kadar üyeliğini askıya alacak
Mustafa Sarıgül'den 'YENİ Parti' kararı: Soruşturma sonuçlanıncaya kadar üyeliğini askıya alacak
Son Haberler
Gazeteciler Saymaz ve Ağırel’e 14 yıl hapis istemi
Gazeteciler Saymaz ve Ağırel’e 14 yıl hapis istemi
Deniz Baysal'ın oynadığı reklam filminde
Deniz Baysal'ın oynadığı reklam filminde "sütyen" krizi
15 Kasım’da başlayacak
15 Kasım’da başlayacak
YENİ Parti Grup Başkanvekili Günaydın, Bursa’da konuştu; ‘Bunların hesabı sorulacak’
YENİ Parti Grup Başkanvekili Günaydın, Bursa’da konuştu; ‘Bunların...
Seçim sonrası ilk yorumlar dikkat çekti
Seçim sonrası ilk yorumlar dikkat çekti
Yaralılara yardım için koştu, başka bir aracın altında kaldı
Yaralılara yardım için koştu, başka bir aracın altında kaldı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.