• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
03:25
Bursa milletvekillerinin oyları belli oldu
03:14
Terörsüz Türkiye yasası TBMM’de kabul edildi!
01:47
Kamyona arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü öldü
01:15
Porsuk Çayı kenarında kişiyi suya iten şüpheli tutuklandı
00:44
Sivas'ta minibüs devrildi: 7 yaralı
00:42
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Terörsüz Türkiye' hedefi bir Türkiye modeli inşasıdır
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Bakan Soylu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında vatandaşlara hitap etti:
Haberler
Yayınlanma: 28 Mayıs 2023 - 23:38

Bakan Soylu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında vatandaşlara hitap etti:

"Önümüzdeki 5 yıl Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin zirvesi, liderliğinin şahikası olacak. Önümüzdeki 5 yıl etrafımızdaki coğrafya Türkiye'ye yönelecek" - "Önümüzdeki 5 yılda etrafımızdaki coğrafyayı huzura getirdiğimizi herkes daha iyi anlayacak. Tayyip Erdoğan'ın sözlerini, adımlarını, yaptıklarını görünce; bize Mevlana'nın, Eyüp Sultan'ın, Hacı Bektaş'ın bıraktığı bu medeniyeti, bütün dünyayı kucakladığımızda herkes daha iyi anlayacak"

Haberler
28 Mayıs 2023 - 23:38
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Önümüzdeki 5 yıl Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin zirvesi, liderliğinin şahikası olacak. Önümüzdeki 5 yıl etrafımızdaki coğrafya Türkiye'ye yönelecek." dedi.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi önde bitirmesi dolayısıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığında kutlamalar sürüyor.

İçişleri Bakanı Soylu da İl Başkanlığı önünde bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Seçim sürecindeki çalışmalarından ötürü herkese teşekkür eden Soylu, "Büyük bir mücadele verdiniz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi, etrafımızdaki coğrafyayı, bizlerin ümidi olan gençlerimizi, afet bölgesinde el ele, gönül gönüle olduğumuz bütün afetzedeleri yaptığınız çalışmayla, ortaya koyduğunuz gayretle, mücadeleyle ümitvar ettiniz. Bu seçimi Türkiye, Balkan coğrafyası, Rumelili kardeşlerimiz, Türk dünyası, Orta Doğu, Orta Asya, mağdurlar ve mazlumlar kazandı. Bu seçimi, Kabe-i Muazzama'nın etrafında bu İslam'ın son kalan ordusuna dua edenler kazandı." ifadelerini kullandı.

- "Önümüzdeki 5 yıl etrafımızdaki coğrafya Türkiye'ye yönelecek"

Soylu, bu seçimde sadece Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçmediklerini, dünyaya lider seçtiklerini ifade ederek, "Yarın yeni bir gün, yeni bir umut başlıyor. Yepyeni bir kardeşlik, yeni bir huzur, yepyeni bir zenginlik ve yarın herkes için, bütün insanlık için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan bütün dünyaya yeni sözler, yeni huzur ve yeni kardeşlik başlıyor. Önümüzdeki 5 yıl Tayyip Erdoğan'ın liderliğinin zirvesi, liderliğinin şahikası olacak. Önümüzdeki 5 yıl etrafımızdaki coğrafya Türkiye'ye yönelecek." diye konuştu

Bakan Soylu, İstanbul'da yürüttüğü seçim çalışmaları sırasında sokaklarda 15 Temmuz'daki inancı, ülkenin özgürlüğüne, tam bağımsızlığına, bütün değerlerine sahip olan o milletin, "Biz Tayyip Erdoğan'ı vermeyeceğiz." diyen anlayışını gördüğünü kaydetti.

- "Öyle büyük bir iş başardınız ki Ayasofya'nın minaresi kadar başınız dik olsun"

Kalabalığa büyük bir iş başardıklarını söyleyen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öyle büyük bir iş başardınız ki Ayasofya'nın minaresi kadar başınız dik olsun. Siz Bağdat'tan Şam'a, Kabe’den Buhara'ya, Mekke-i Mükerreme'den Medine-i Münevvere'ye kadar etrafımızdaki coğrafyanın, bütün kokularını Anadolu'muzda ve güzel İstanbul'umuzda topladınız. Bu başardığınız işi önümüzdeki 5 yılda bütün dünya çok daha iyi anlayacak. Önümüzdeki 5 yılda etrafımızdaki coğrafyayı huzura getirdiğimizi herkes daha iyi anlayacak. Tayyip Erdoğan'ın sözlerini, adımlarını, yaptıklarını görünce; bize Mevlana'nın, Eyüp Sultan'ın, Hacı Bektaş'ın bıraktığı bu medeniyeti, bütün dünyayı kucakladığımızda herkes daha iyi anlayacak."

- "Bu seçimin kazananı 85 milyon Türkiye ve Türkiye sevdalıları"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de bu seçimin kazananın 85 milyon Türkiye ve Türkiye sevdalıları olduğunu söyledi.

Bu seçimin kazananının al bayrağa, hilale sevdalılar olduğunu ifade eden Kabaktepe, "Hiç kimsenin kaybetmediği, Türkiye Yüzyılı'nın açılacağı, Türkiye'nin dünyada parmakla gösterilen bir ülke noktasına gelmesinin daha da devam edeceği günlere varıyoruz. Hep beraber Cumhurbaşkanımızla yürümeye devam ediyor muyuz?" dedi.

Kabaktepe, teşkilat mensuplarının ve İstanbulluların iki turlu seçimde alın teri döktüğünü, gayret ettiğini ve çaba gösterdiğini belirterek, teşekkürlerini iletti.

İl Başkanı Kabaktepe, parti binası önünde yapılan kutlamalarda çalan şarkılara kalabalıkla birlikte eşlik etti.

Yağan yağmura rağmen vatandaşların İl Başkanlığı önündeki kutlamaları devam ediyor.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Çerçeve Yasa sonrası peş peşe mesajlar
Çerçeve Yasa sonrası peş peşe mesajlar
Terörsüz Türkiye yasası TBMM’de kabul edildi!
Terörsüz Türkiye yasası TBMM’de kabul edildi!
Kamyona arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü öldü
Kamyona arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü öldü
Porsuk Çayı kenarında kişiyi suya iten şüpheli tutuklandı
Porsuk Çayı kenarında kişiyi suya iten şüpheli tutuklandı
Son Haberler
Bursa milletvekillerinin oyları belli oldu
Bursa milletvekillerinin oyları belli oldu
Çerçeve Yasa sonrası peş peşe mesajlar
Çerçeve Yasa sonrası peş peşe mesajlar
Bursaspor’dan reyting rekoru
Bursaspor’dan reyting rekoru
Terörsüz Türkiye yasası TBMM’de kabul edildi!
Terörsüz Türkiye yasası TBMM’de kabul edildi!
Bursa için önemli buluşma!
Bursa için önemli buluşma!
İSTANBUL-15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE SEÇİM KUTLAMASI
İSTANBUL-15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE SEÇİM KUTLAMASI

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.