• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
01:59
Batman Petrolspor - Boluspor maçının ardından
01:39
Yüksel Yıldırım: Yenilmediğimiz için mutluyum
01:32
Esenyurt'ta eski kız arkadaşının evini ikinci kez kundaklayan şüpheli yakalandı
01:29
Batman Petrolspor - Boluspor: 2-0
01:07
Samsunspor - Göztepe maçının ardından
00:56
Avcılar'da aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı
00:27
Motosikletli hırsızlar kamerada; 2 tutuklama
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bakan Kurum'dan Giresunlulara müjdeler
Siyaset
Yayınlanma: 08 Mayıs 2023 - 23:48
Güncelleme: 08 Mayıs 2023 - 23:48

Bakan Kurum'dan Giresunlulara müjdeler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Beykoz'da Giresunlularla buluştu. Bakan Kurum, "Giresunlu hemşehrilerimiz için Giresun Kültür Evi'ni yapıyoruz. Yine bu alanda bir mesire alanı yapacağız. Orada hem Giresun hem de Beykozlu kardeşlerim gezmeye gelip güzelliklerinden istifade edecek. Buranın ismi Giresunlu kahramanlarımızın ismi olacak. Giresun 42'nci ve 47'nci Gönüllü Alayları ve Milli

Siyaset
08 Mayıs 2023 - 23:48
Güncelleme: 08 Mayıs 2023 - 23:48
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Beykoz'da Giresunlularla buluştu. Bakan Kurum, "Giresunlu hemşehrilerimiz için Giresun Kültür Evi'ni yapıyoruz. Yine bu alanda bir mesire alanı yapacağız. Orada hem Giresun hem de Beykozlu kardeşlerim gezmeye gelip güzelliklerinden istifade edecek. Buranın ismi Giresunlu kahramanlarımızın ismi olacak. Giresun 42'nci ve 47'nci Gönüllü Alayları ve Milli Mücadele alanı olacak'' dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Beykoz'da Giresunlularla buluştu. Giresunlulara müjde veren Bakan Kurum'a Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da eşlik etti. Bakan Kurum konuşmasında, "Bereketli ve değerli bir şehre, Giresun'a, Giresunlu kardeşlerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Emin olun nerede Giresunlu kardeşlerimizin bir ihtiyacı varsa biz hep orada olduk. Bugüne kadar Piraziz'ten Doğankent'e, Bereli'den Tirebolu'ya, Bulancak'tan Eynesil'e kadar Giresunumuzun dört bir yanına hizmet ettik, eser verdik. Görelemizde yine hizmetlerimizi yaptık. Bugün sadece bizim bakanlığımız Giresunumuzda sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı yatırımlarına kadar 1,5 milyar liralık 24 projemizle aşkla, azimle, kararlılıkla hizmetlerimizi yürütüyoruz. Tam 3 bin 764 sosyal konutumuzu bitirdik. Donatıları, yeşil alanları, okulları, parklarıyla Giresunlu kardeşlerimize teslim ettik. Ama durmak yok, yine devam ediyoruz. TOKİ'mizle 619 konutumuzun, köy evlerimizin yapımını da aşkla, sevdayla devam ettiriyoruz. Dediler ki 'Tamam bu konutları yaptınız ama İlk Evim, ilk İş Yerim, İlk Arsa projesini Giresun'a da yapacak mısınız?' Yapmaz mıyız? Giresun'a da bu proje kapsamında bin 550 konut inşa edeceğiz. Kardeşlerimiz ev sahibi olsun diye yine 2 bin konut yapılacak arsamızı da sizlerin hizmetine sunacağız" dedi.

"Beykoz'un her mahallesinde yıllardır imar planlarına dair çalışmalar yapıyorduk''

Sözlerine devam eden Bakan Kurum, "Giresun'a yeşili katmak için de 52 bin metrekarelik iki millet bahçesini, Giresunumuza, Bulancak'a armağan ediyoruz. Bulancak Millet Bahçemizi, Giresun'un hemen girişinde Selahattin Camii'nin yanındaki bütün çarpık binaları kaldırdık. Vatandaşlarımıza bedellerini ödedik. Şanlı Giresun'a girerken bahçelerin, parkların içinden girsin dedik. Ve orayı bir millet bahçesine çevirdik. İçinde kütüphanesi, kıraathanesi, otoparkı, camimize gelen kardeşlerimizin araçlarını bırakacakları otoparkına kadar her yeri düzenledik. Şimdi yine Giresunsporumuzun yeni stadını tamamladık, hizmete açtık. Bizden bu alana Giresunlu kardeşlerimiz 'bir Giresun Kültür Evi istiyoruz' dediler. 'Ailelerimizle piknik yapalım, o regülasyon alanında, yeşilin içinde, ağaçların gölgesinde bir mesire alanı istiyoruz' dediler. Şimdi sözümüzü veriyoruz. Giresunlu hemşehrilerimiz için bu alana Giresun Kültür Evi'ni yapıyoruz. Yine bu alanda bir mesire alanı yapacağız. Orada hem Giresun hem de Beykozlu kardeşlerim gezmeye gelip güzelliklerinden istifade edecek. Buranın ismi Giresunlu kahramanlarımızın ismi olacak. Giresun 42'nci ve 47'nci Gönüllü Alayları ve Milli Mücadele alanı olacak. Yine müjdemiz var. Beykoz'un her mahallesinde yıllardır imar planlarına dair çalışmalar yapıyorduk. Sözümüzü tuttuk. Toplamda 90 milyon metrekare alanda Akbaba'dan Riva'ya, Cumhuriyet'ten Soğuksu'ya, Anadolu Feneri'nden Mahmut Şevket Paşa'ya, Dereseki'den Görele'ye kadar 23 mahallemizin yeni imar planları onaylandı. Hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ticaret Bakanı Bolat: Terörün kökünü sonuna kadar kazıyacağız
Ticaret Bakanı Bolat: Terörün kökünü sonuna kadar kazıyacağız
Bakan Göktaş: Hedefimiz terörün geçmişte kaldığı bir Türkiye inşa etmek
Bakan Göktaş: Hedefimiz terörün geçmişte kaldığı bir Türkiye inşa etmek
Bakan Güler, Sudan Genelkurmay Başkanı Elatta'yı kabul etti
Bakan Güler, Sudan Genelkurmay Başkanı Elatta'yı kabul etti
Menderes Belediyesi Başkan Vekili, Cumhur İttifakı adayı Asuman Şen oldu
Menderes Belediyesi Başkan Vekili, Cumhur İttifakı adayı Asuman Şen oldu
Son Haberler
Batman Petrolspor - Boluspor maçının ardından
Batman Petrolspor - Boluspor maçının ardından
Yüksel Yıldırım: Yenilmediğimiz için mutluyum
Yüksel Yıldırım: Yenilmediğimiz için mutluyum
Esenyurt'ta eski kız arkadaşının evini ikinci kez kundaklayan şüpheli yakalandı
Esenyurt'ta eski kız arkadaşının evini ikinci kez kundaklayan...
Batman Petrolspor - Boluspor: 2-0
Batman Petrolspor - Boluspor: 2-0
Samsunspor - Göztepe maçının ardından
Samsunspor - Göztepe maçının ardından
Şanlıurfa'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Şanlıurfa'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.