• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
17:13
BDDK daire başkanı tutuklandı
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Aydın'da Cumhuriyet Coşkusu gün boyu devam etti
Haberler
Yayınlanma: 29 Ekim 2021 - 20:27
Güncelleme: 29 Ekim 2021 - 20:33

Aydın'da Cumhuriyet Coşkusu gün boyu devam etti

Aydın'da Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü etkinlikleri gün boyu devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Efeler'de de coşkuyla kutlandı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın, Aydın Valiliği tarafından İstasyon Meydanı'nda düzenlenen resmi tören ile başlayan 29 Ekim programı, Efeler Kent Konseyi tarafından Kuyucular Mahallesi'nde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı programı ile devam etti.

Haberler
29 Ekim 2021 - 20:27
Güncelleme: 29 Ekim 2021 - 20:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Aydın'da Cumhuriyet Coşkusu gün boyu devam etti
Aydın’da Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümü etkinlikleri gün boyu devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Efeler’de de coşkuyla kutlandı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, Aydın Valiliği tarafından İstasyon Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile başlayan 29 Ekim programı, Efeler Kent Konseyi tarafından Kuyucular Mahallesi’nde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı programı ile devam etti.
Başkan Atay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kuyucular Mahallesi, Umurlu Kuyucular İlkokulu’nda düzenlenen programda ilkokul öğrencileri ve Kuyucularlı vatandaşlarla bir araya geldi.
Programa Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşen programda Kuyucular İlkokulu öğrencileri Cumhuriyet temalı şiirlerini seslendirdi. Başkan Mehmet Fatih Atay, programa katılan çocuklara hediyeler dağıttı.
Başkan Atay, buradaki konuşmasında, Atatürk’ün kadınlara çoğu Avrupa ülkesinden daha önce seçme ve seçilme hakkını verdiğine vurgu yaparak, “Öyle bir deha ki, öyle ileri görüşlü ve demokrat bir insan ki Atatürk, toplumda kadınların hak ettikleri değeri görebilmeleri için, daha Avrupa’da kadınların seçme ve seçilme hakkı yokken Türkiye’de kadınlara bu hakkı veren yasayı çıkarmıştır. Sevgili hanımefendiler, sizleri ikinci sınıf vatandaşlıktan, erkekler ile eşit bir yurttaş haline getiren bu anlayış bile, Ulu Önder’in düşüncülerine sahip çıkmanız için yeterli bir neden diye düşünüyorum.” dedi.
“Cumhuriyet’in 100. yılını herkesin imreneceği bir programla kutlayacağız”
“Bugün Cumhuriyet’in 98’inci yılını kutluyoruz, iki yıl sonra da 100’üncü yılını kutlayacağız.” diyen Başkan Atay, sözlerine şöyle devam etti: “Sağlığım el verip, Allah nasip ederse, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde belediye başkanı olmak bana nasip oldu. 100’üncü yılımızı inşallah hep birlikte herkesin imreneceği çok ama çok görkemli bir şekilde kutlayacağız. Bunun için gereken her türlü çalışmayı yapacağız.”
“Çocukların eğitimine önem vermeliyiz”
Atatürk’ün “Cumhuriyet’i biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz.” Sözünü hatırlatan Atay, “Çocuklarımızın eğitimine önem vermemiz gerekiyor. Çocuklarımız gelecekte bu kürsülerden konuşan belediye başkanları olacaklar, bizleri yönetecekler. Ülkemize faydalı olan bir nesil yetiştirmek için onları doğru bilgilerle ve ahlaklı birer birey olarak geleceğe hazırlamalıyız. Çocuklarımıza, kadın vatandaşlarımıza, hepinize güveniyorum. Bunu başarabiliriz. Hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” diye konuşu.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Şuşa’dan güçlü mesaj: ‘Kardeşliğimiz hep daim olacak’
Şuşa’dan güçlü mesaj: ‘Kardeşliğimiz hep daim olacak’
Fon soruşturması: BDDK daire başkanı tutuklandı
Fon soruşturması: BDDK daire başkanı tutuklandı
Son Haberler
BDDK daire başkanı tutuklandı
BDDK daire başkanı tutuklandı
Bursa’da nefes kesen anlar
Bursa’da nefes kesen anlar
Dron otoyolları dönemi başlıyor
Dron otoyolları dönemi başlıyor
10 ayda 320 bin kişi…
10 ayda 320 bin kişi…
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Bursa’da ‘change araç’ operasyonu
Frutti Extra Bursaspor, Anthony Brown'u kadrosuna kattı
Frutti Extra Bursaspor, Anthony Brown'u kadrosuna kattı

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.