• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
00:26
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. 'AR-GE üssü BUTEKOM, iş dünyasına vizyon katıyor' - Bursa Haberleri
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 14 Ekim 2018 - 14:27

'AR-GE üssü BUTEKOM, iş dünyasına vizyon katıyor' - Bursa Haberleri

BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 20. Meslek Komitesi Genişletilmiş Sektörel Analiz Toplantısı Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi’nde gerçekleştirildi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, BUTEKOM’un sektörlerin Ar-Ge yatırımlarına güç kattığını söyledi.

Bursa Haberleri
14 Ekim 2018 - 14:27
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
‘AR-GE üssü BUTEKOM, iş dünyasına vizyon katıyor’ - Bursa Haberleri
BTSO çatısı altında faaliyet gösteren 63 meslek komitesi genişletilmiş sektörel analiz toplantılarına devam ediyor. Metal alaşımlı ürünler ve bağlantı elemanları imalatı yapan firmaların yer aldığı 20. Meslek Komitesi Genişletilmiş Sektörel Analiz Toplantısı DOSAB’ta yer alan BUTEKOM’da düzenlendi. Toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan’ın yanı sıra Komite Başkanı İlker Özaslan, komite ve meclis üyeleri katıldı. Muhsin Koçaslan, Türkiye’de döviz kaynaklı finansal saldırıların panzehirinin katma değerli üretim ve ihracat olduğunu belirterek, “BTSO olarak projelerimizle firmaların dünya pazarlarıyla entegre hale gelmesini hedefliyoruz" dedi.


AR-GE ÜSSÜ BUTEKOM

Muhsin Koçaslan, konuşmasında toplantıya ev sahipliği yapan BUTEKOM’un çalışmalarından da bahsetti. Tekstil ve hazır giyim sektörlerine yönelik farklı alanda test yapabilme kapasitesi ile dikkat çeken BUTEKOM’da Türkiye’nin ilk Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin yer aldığını dile getiren Koçaslan, merkezin test analiz ve muayene hizmetlerinden tekstil sektörünün yanı sıra farklı sektörlerden 250’ye yakın firmanın faydalandığına dikkati çekti. BUTEKOM’un 16 testten TÜRKAK tarafından TS EN ISO IEC 17025 kapsamında uluslararası laboratuvar akreditasyon belgesi aldığını hatırlatan Koçaslan, “Mükemmeliyet merkezlerimiz iş dünyamızın ‘teknoloji’ odaklı üretimi ve AR-GE çalışmalarına rehberlik ediyor. Sektör temsilcilerimizi, BUTEKOM’un hizmetlerinden ve imkanlarından faydalanmaya davet ediyorum" dedi.


VİZYON PROJE

20. Meslek Komitesi Başkanı İlker Özaslan, 20. Meslek Komitesi’nin yaklaşık 600’e yakın üyeye sahip olduğunu söyledi. Yeni dönemde komitenin ilk genişletilmiş sektörel analiz toplantısını BUTEKOM’da yapmanın önemli olduğuna dikkati çeken Özaslan, “Komite olarak üyelerimizin sorunlarına ve taleplerine yönelik adımlar atmaya devam ediyoruz. Odamızın vizyon projelerinden olan BUTEKOM’un ev sahipliğinde yaptığımız ilk toplantı iş dünyası için büyük avantaj. Kentimizin AR-GE yatırımlarını artıracak BUTEKOM’un iş dünyasına vizyon katacağına inanıyorum" diye konuştu.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da korku dolu anlar!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
Bursa'da elektrikler kesilecek!
"Afetlere daha hazır Bursa için çalışıyoruz"
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Bursa’da çay ve kahve fiyatlarına zam!
Son Haberler
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu'nda uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri...
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Kastamonu'da bal arılarının soktuğu kişi öldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri öldü, diğeri yaralandı
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Kuşadası'nda kooperatif operasyonunda 3 tutuklama
Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarları sona erdi - Bursa Haberleri
Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarları sona erdi - Bursa Haberleri

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Magazin
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Bursa Haberleri
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.