Zümrüdüanka'nın Zümrüt'ün Instagram'daki pozları olay

TAKİP ET

Fox ekranlarının yeni dizisi Zümrüdüanka'nın Zümrüt Kuloğlu karakterine hayat veren Ceren Yılmaz, Instagram paylaşımlarıyla resmen büyülüyor.

Reklam
Reklam

İmkânsız bir aşkın duygu yüklü hikâyesini izleyiciyle buluşturan ve çekimlerinin Kapadokya'da yapıldığı Zümrüdüanka'da, Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş gibi başarılı isimler yer alıyor. Farklı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizideki bir isim ise sosyal medyanın konusu oldu.

20'lerinin başında, Kuloğlu Ailesi'nin en büyük kızı Zümrüt karakteriyle Zümrüdüanka'nın başrollerinden biri olan Ceren Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımları izleyicilerin dikkatini çekti.

Ceren Yılmaz, 6 Haziran 1990 yılında Samsun'da doğdu. Zümrüdüanka'dan önce Filinta ve Deli Gönül dizilerinde rol aldı. Üç Harfliler : "Adak" sinema filminde başrolde oynadı. Paylaşımları dizi izleyicilerini şaşırttıPaylaşımları dizi izleyicilerini şaşırttıGüzel oyuncunun cüretkar pozları Zümrüdüanka izleyicilerini şaşırttı. Ceren Yılmaz'ın bu pozu Angelina Jolie'ye benzetti. İtalya sokaklarında daracık, tüm hatlarını ortaya çıkan iddialı elbisesi ile tur atan Ceren Yılmaz'a takipçileri 'nasıl yürüyorsun' öyle diye sordu. Birçok takipçisi ise "kusursuz fiziğinle harikasın, her halinle güzelsin" şeklinde yorumlarda bulundu.