Yol açın, Diva ile elbisesi geldi

TAKİP ET

Ünlü yıldız galada giydiği bu kuyruklu elbise ile gittiği yerlere sığamadı.

Reklam
Reklam

Ünlü yıldız gala gecesi için seçtiği gösterişli ve uzun kuyruklu elbise yüzünden zor anlar yaşadı. Yürüyen merdivenle üst kata çıkarken de elbisenin kuyruğunu bir yardımcısı tuttu.

Jennifer Lopez, şu sıralarda kariyerinin altın dönemini yaşıyor. 49 yaşındaki Lopez dün de yeni filmi Second Act'in Hew York'taki galasına katıldı. Sevgilisi Alex Rodriguez'ın yanı sıra annesi ve ablasının da eşlik ettiği geceye Lopez, giydiği kıyafet ile damgasını vurdu. 

Lopez ön kısmı mini arkası uzun kuyruklu elbisesini taşımak için büyük çaba harcadı. Güzel oyuncuya otomobilden inerken ve merdiven çıkarken hem sevgilisi hem de ablası yardım etti.

Lopez'in elbisesi hayranları arasında da tartışma yarattı. Bazıları elbisenin güzel göründüğünü söylerken bazıları da bu elbisenin renginin ve modelinin Jennifer Lopez'in yaşına uygun olmadığını ileri sürdü. FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA

Bazı kişiler "Bence Lopez'in ekibinde onu sevmeyen biri var. Aslında ona hiç uygun olmayan bu elbiseyi giymesini sağlamış" diye görüş bildirdi.
FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA