Yeşilçam jönünden itiraf, "Fatma Girik ile 36 kez öpüştük"

TAKİP ET

Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Engin Çağlar, rol aldığı projelere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Türk sinemasının yakışıklı aktörlerinden Engin Çağlar, Fatma Girik'ten Türkan Şoray'a kadar birçok başarılı kadın oyuncuyla başrol oynayarak, Yeşilçam ekranlarını süsledi.

Çağlar, Aydınlık gazetesinin kültür sanat köşesine verdiği röportajda, rol aldığı yapımlara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çağlar, ''İlk filminiz Öksüz'de Fatma Girik'i 36 kere öptüğünüz söyleniyor" sorusuna, "Öpüşme yapamadığımızdan değil. O sahne bir gün sürdü. 36 kere öpüştük, bir keresi beğenildi değil. Yani 36 sahne çektik." yanıtını verdi.

Bir Yeşilçam jönü olan Çağlar, Türkan Şoray ile yaşadığı küslüğe dair yorum yapmaktan da geri durmadı.

"Günah bende mi? filminde Türkan Şoray'la sürtüşmemiz oldu. Öyle bir kalbini kırdık Türkan'ın. Daha sonra Türkan Şoray'la karşılıklı bir film teklifi daha geldi. Türkan'la muhabbetimiz bitmişti ama filmde öyle olmuyor. Sevgili oynuyorsunuz. Yan yana, can cana, ele ele, göz göze... Onu da çektik ama ondan sonraki projelerde Türkan benle oynamak istemedi. O istemeyince bende bir daha Türkan'la oynamak istemedim" açıklamasını yaptı6