"Yasak Elma" dizisinin 'ilişki haritası' olay oldu!

TAKİP ET

FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından paylaşılan ilişki haritası, dizinin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

FOX ekranlarından yayınlanan Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından paylaşılan ilişki haritası takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

SON OLAYLAR 'YUH ARTIK' DEDİRTTİ!

Yasak Elma son günlerde adından sıkça söz ettiren dizilerden biri haline geldi. Pazartesi günü karşısında zorlu rakipleri olmasına rağmen reyting listelerinde zirveyi zorlayan dizide son yaşananlar ise izleyiciye 'yuh artık' dedirtti.

SEYİRCİ TARAFINDAN ÇOK ELEŞTİRİ ALDI

2 sezondur başarılı bir şekilde FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi Yasak Elma'da işler giderek sarpa sarmaya başladı. Senaristlerin değişmesi, diziye yeni karakter ve hikayelerin girmesi dizinin seyrini bambaşka yerlere taşıdı. Dizi özellikle son bölümlerinde izleyicinin aldatmayı özendiriyor, çiflerin birbirine yalan söylemesini normalmiş gibi gösteriyor eleştirilerine maruz kalıyor.

"İLİŞKİ HARİTASI" SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Seyircinin artık beynini iyice yakan ve bu kadar da olmaz dedirten son olay ise Kemal ile Yıldız arasında yaşandı. Özelllikle 17 Aralık pazartesi günü yayınlanacak 27. bölümde ise bolca Kemal ile Yıldız'ın öpüşme sahnelerini izleyeceğiz gibi... Hal böyle olunca izleyicinin artık iyice kafası karıştı. Kim kiminle sevgili, kim kiminle birlikte oldu her şey birbirine girdi. Diziyi de ti'ye alan seyirciler Yasak Elma'nın ilişki haritasını çıkardı sosyal medyada geyikler döndü.