Taciz mesajlarını böyle ifşa etti

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Iggy Azalea, kendisine sosyal medya üzerinden direkt mesaj göndererek taciz eden ve çeşitli taleplerde bulunanları böyle ifşa etti.

Reklam
Reklam

Her ne kadar Azalea, isimlerin üzerini çizip kimden geldiklerini kapatmış olsa da kullanıcı isimlerinin yanındaki mavi işaretler bu mesajları gönderen kişilerin ünlü olduğunun kanıtı olarak nitelendirildi.

Azalea, Tiktok hesabında paylaştığı videnun arka planında kendisine gönderilen bu mesajları kullandı. Mesajların, kimliği açıklanmayan bazı ünlü rap'çilerden geldiği ileri sürüldü.

Mesajlardan birinde, bir takipcisi Iggy Azalea'ya kendisiyle sadece telefonda konuşması karşılığında 15 bin dolar teklif ediyor. Bu kişi Azalea'ya kendisiyle konuşması için kelimenin tam anlamıyla yalvarıyor.

Bir başka ünlü Azale'ya gönderdiği mesajda onunla evlenmek istediğini, ünlü şarkıcıyı eski sevgilisi ve bebeğinin babası Playboy Carti'den daha iyi koruyacağını yazıyor. 

HAMİLELİĞİNİ NASIL GİZLEDİĞİNİ ANLATMIŞTI 
Kimse ünlü şarkıcının hamile olduğunu bile duymamıştı. Sonra birden hakkında anne olduğu yolunda iddialar ortaya atılmaya başladı. Bunlar hakkında da uzun süre suskunluğunu korudu. Bir gün aniden Instagram hesabından bir bebeği olduğunu duyurdu ve sadece hayranlarıyla takipçileri değil yakın arkadaşları da şaşırdı. Ünü şarkıcı doğum yaptıktan aylar sonra hamileliğini çevresinden nasıl sakladığını anlattı.

KATILDIĞI PROGRAMDA ANLATTI 
Ünlü şarkıcı Iggy Azalea, bir süre önce bir bebek sahibi olduğunu duyurarak herkesi şaşırtmıştı. Çünkü bir bebeğinin dünyaya geleceğini, yani hamile olduğunu kimse bilmiyordu. 30 yaşındaki Azalea, bebek beklediğini nasıl gizlediğini katıldığı bir TV programında anlattı.

AYRINTILARI VERDİ 
Azalea, E! kanalında yayınlanan "Overserved with Lisa Vanderpump" adlı programa konuk oldu. Orada hamileliğini, minik oğluyla nasıl yaşadığını ve doğumunu anlattı. Elbette hamileliğini nasıl gizlediğini de masaya yatırdı.