Su şişesi kaderini değiştirdi

TAKİP ET

Bu yıl 76'ncı kez düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde kırmızı halıda salınan ünlüler ve ödül alanlar kadar konuşulan bir kişi daha vardı. Hatta zaman zaman Hollywood yıldızlarının önüne bile geçti.

Reklam
Reklam

Elinde su şişeleri bulunan bir tepsiyle gece boyunca dikkat çekici biçimde ortalarda dolaşan bu kadın öylesine büyük bir merak uyandırdı ki ünlü yıldızlar bile onun kim olduğunu sormaya başladı. 

O genç kadın Kelleth Cuthbert'ten başkası değildi. Aslında ödül törenine kadar kimsenin tanımadığı o genç kadın, bir su firmasının ödül töreni için anlaştığı dört hostesten biriydi.

Gece boyunca, üzerinde su şişeleri bulunan tepsiyle gezinip durdu. Ama sıradan bir gezinme değildi bu. Genç kadın, kırmızı halıda objektiflere poz veren bütün ünlülerin hemen arkasında durdu ve onların karelerine girdi.

Altın Küre törenini takip eden ajanslar, neredeyse ünlülerden çok onun fotoğraflarını servis etti. Kelleth Cuthbert, tören bittiğinde bütün ünlülerden daha çok konuşulur olmuştu.

Herkes bu genç kadının kim olduğunu birbirine sorup duruyordu.

Aslında Kelleth Cuthbert, genelde plaj ve iç çamaşırı ürünleri tanıtımında görev alan bir model. 9 yıldır da Kanadalı fotoğrafçı Christopher Von Seihbach ile evli.

Uzun süredir tanınır bir model olmak için uğraşan Kelleth Cuthbert, sadece bir gece elinde su tepsisi taşıyarak bu amacına ulaştı.

Modellik kariyerine başlamadan önce sosyal hizmet uzmanı olduğunu söyleyen Kelleth Cuthbert, Altın Küre gecesi olup bitenler hakkında ise şunu söylüyor: "Çocukluk yıllarımdan beri insanları trollemeyi severim. Şu anda herkes beni konuşuyor, sosyal medya hesaplarıma binlerce mesaj geliyor" diyor.