Sosyal medya fenomeni Amanda Yenge'den bikini şov

TAKİP ET

Türkiye'de 'yenge' lakabıyla tanınan Amerikalı sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, karantina günlerinde paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Cerny'nin bikinili karantina selfiesi ise bir milyondan fazla beğeni aldı.

Reklam
Reklam

Bir dönem Twitter'da 'Yozgatlı Dayı' lakabıyla da bilinen Cafer Lalek ile girdiği diyalogla Türkiye'de adını duyuran Amanda Cerny Instagram paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yıllardır Türkiye'de 'yenge' lakabıyla haberleri yapılan Cerny, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs sebebiyle bir süredir eve kapanan ünlülerden.

Hemen her paylaşımıyla sosyal medyada olay olan Cerny, çekici pozlarıyla birlikte çektiği eğlenceli videolar ile de adından sıkça söz ettiriyor. Öyle ki güzel fenomenin paylaşımlarına gelen beğeni sayısı bir milyonu aşıyor. Son olarak da karantinadan bikinili bir poz paylaşan sosyal medya fenomeni Instagram'da yine olay oldu. Yaklaşık 27 milyon takipçiye sahip olan ismin bu pozu da 1,3 milyon Instagram kullanıcısı tarafından beğenildi.

Geçtiğimiz yıl bir markanın yüzü olarak Türkiye'ye gelen 'yenge' ülkemizden son derece memnun ayrılan Cerny, Türkiye'de çekilmiş bu pozunu milyonlara takipçisiyle paylaşmıştı.