Sneijder'dan, Yolanthe'ye ihanet golü... Bu kez dudak dudağa yakalandı

TAKİP ET

9 yıllık eşi Yolanthe Cabau'yu aldatıp pişman olan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, bu kez sarışın bir şarkıcıyla dudak dudağa yakalandı.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın eski yıldızı ile eşi Mart 2019'da 9 yıllık evliliklerinin sonuna geldiklerini açıklamışlardı. Ayrılığın eşiğinden dönen ve "Ben bir hata yaptım." diyen Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'dan af dilemişti. Güzeller güzeli Yolanthe yenge, kendisine ihanet ettiği konuşulan eşinin oğulları Xess Xava için affetmişti.

Ancak Sneijder'dan kırmızı kartlık hareket geldi. Sneijder tam bir uslanmaz çıktı. 35 yaşındaki eski futbolcu, Hollanda basının iddisına göre önceki akşam Amsterdam'daki bir mekanda doğum gününü kutlayan şarkıcı Emma Heesters ile yakınlaştı. İşte Sneijder'in dudak dudağa yakalandığı iddia edilen Emma Heesters.. Instagram'da 300 bin, YouTube'da yaklaşık 2 milyon takipçisi olan 24 yaşındaki Hollandalı şarkıcı Emma Heesters yaptığı cover'lar ile adını duyurdu. 24 yaşındaki genç şarkıcının Attention isimli çalışması YouTube'da 10 milyon tıklanmaya ulaştı.