"Sıla bana iftira atıyor" diyen Ahmet Kural'a büyük şok

Şarkıcı Sıla'yı darp ile suçlanan Ahmet Kural hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Kural, 7 Mart günü hakim karşısına çıkacak.

Şarkıcı Sıla'ya yönelik hakaret, tehdit ve basit tıbbi yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ahmet Kural hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi.

"ASILSIZ İFTİRA, YARGISIZ İNFAZ" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde Sıla'nın şiddet iddialarından dolayı adliyeye giderek hakkındaki suçlamalara cevap veren Ahmet Kural, savcılıktaki ifadesinde sonra basın mensuplarına şöyle konuşmuştu: "Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağım. İçeride ifademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Benim için her konuda yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten tekrar özür diliyorum. Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."