Şeyma'nın aşk yaşadığı Fransız DJ ile videosu ortaya çıktı

TAKİP ET

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Fransız DJ Guido Senia ile fotoğrafları ortaya çıkan Şeyma Subaşı'nın şimdi de sevgilisiyle yan yana oldukları bir videosu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

9 yıldır Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz senenin sonunda ani bir kararla boşanan Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ ile fotoğrafları çıkmıştı. Şeyma Subaşı, gittiği Phuket tatilinde aşk yaşadığı iddia edilen DJ ile görüntülendi.

FRANSIZ DJ İLE VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI
Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sık sık tatile çıkan Şeyma Subaşı, şu sıralar Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te tatil yapıyor. Subaşı'nın birliktelik yaşadığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia ile yan yana olduğu bir video ortaya çıktı.

ARKADAŞ GRUBUYLA ZAMAN GEÇİRİYOR
Videoda Subaşı'nın, Senia ve arkadaş grubuyla eğlenceli anlar geçirdiği görülüyor.

SAHİLDE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ
Şeyma Subaşı ve Fransız DJ Guido Senia, çiftin boşanmasından kısa bir süre sonra bir sahilde baş başa görüntülenmiş. Görüntülerde DJ'in tişörtünün Subaşı'nın omzunda olması sosyal medyada çok konuşulmuştu.

"HER ŞEYİ KADERE BIRAKALIM"
Fransız DJ Guido Senia, sosyal medya üzerinden takipçisinden gelen "Şeyma ile ilgili sorulara cevap vermiyorsunuz, bir ilişkiniz var mı, yok mu" sorusuna yanıt verdi. Fransız DJ, verdiği verdiği cevapta, "Kim bilir! Hadi her şeyi kadere bırakalım" ifadesini kullandı.