Polisliği bırakıp yarı çıplak oyun oynayarak paraya para demiyor

TAKİP ET

İngiltere Lincolnshire'da polis memuru olan 35 yaşındaki Leanne Carr, mesleği bırakıp Instagram ve Twitch'e sardı. Kısa sürede fenomene dönüşen kadın şimdi paraya para demiyor.

Reklam
Reklam

İngiltere Lincolnshire'da polis memuru olarak görev yapan Leanne Carr, yaşadığı iş stresinden dolayı 1 senelik izne ayrıldı. Mesleği gereği çok stres yaşayan Leanne, müdürlerine sağlık sebepleri nedeniyle ücretsiz izne ayrılmak istediğini söyledi. Ve Tayland'tan Kıbrıs'a kadar gittiği her seyahatten iddialı fotoğraflar paylaşmaya başladı. Öyle pozlar paylaşıyordu ki birkaç ayda Instagram'da fenomene dönüştü.

Leanne'nin mesai arkadaşları durumu fark etti ve hastalık nedeniyle izne çıkan iş arkadaşlarının yalan söylediğini iddia etti. İngiliz kadın bu olaydan sonra polisliği tamamen bıraktı ve nasıl para kazanacağını buldu. Şimdi gece yarısı dantelli büstiyerini giyip oyun konsolonun başına geçiyor.

Leanne, Twitch oynayarak paraya para demiyor. Binlerce takipçisi olan Leanne'nin hesabına oluk oluk para akıyor. Leanne, şimdi yılda 45-50 bin pound (350-380 bin TL) kazanıyor.