Paraları böyle harcıyor

TAKİP ET

Hollywood'un en zengin yıldızlarından biri olan Angelina Jolie 160 milyon doların üzerinde bir servete sahip. Peki bunca paranın en azından bir kısmını nasıl harcıyor dersiniz?

Reklam
Reklam

Bir süre önce kocası Brad Pitt ile olaylı bir boşanma sürecine başlayan Jolie, neredeyse çocukluk yıllarından bu yana çalışıyor.

Bir yandan oyunculuk bir yandan yönetmenlik derken Jolie, kısa sürede Hollywood'un hem en ünlü ve nüfuzlu hemde en zengin yıldızlarından biri haline geldi.

Milyon dolarlık gayrimenkulleri bulunan Jolie, nakit olarak da hatırı sayılır bir servetin sahibi. Altı çocuk annesi olan ünlü yıldız, bu dudak uçuklatan servetinin büyük bölümünü de çocukları için harcıyor. Onların hem geleceği için yatırım yapıyor hem de bugünlerinde mutlu olmaları, güzel anılar biriktirmeleri için çaba harcıyor.

Üçü biyolojik, üçü evlatlık altı çocuğunun velayeti için eski eşi Brad Pitt ile mücadele eden Angelina Jolie, parasının hatırı sayılır bir bölümünü çocuklarının mutluluğu için kullanıyor.

Jolie, bazen tüm çocuklarıyla bazen de aralarından bazılarıyla California sokaklarında objektiflere takılıyor. Bazen çocuklarını yemeğe götürüyor, bazen sinemaya. Jolie sık sık da çocuklarıyla alışverişe gidiyor. Özellikle de onlar için giysi satın alıyor.

İşte anne Angelina Jolie'nin ilginç özellikleri.

Angelina Jolie, geçen yıl yönetmenliğini üstlendiği Önce Onlar Benim Babamı Öldürdü (First They Killed My Father) adlı filmin tanıtımı için çocuklarıyla birlikte gittiği Kamboçya'da akrep ve tarantula yemişti.

Kamboçya'yı ziyaret edene kadar hiç böyle bir deneyim yaşamadığını söyleyen Jolie, yanında bulunan ikizlerine de böcek yedirmişti.

Bundan birkaç yıl önce BBC tarafından sosyal medyada paylaşılan bir videoda örümcek yiyen Jolie, yanında bulunan çocuklarına da nasıl yenileceğini göstermiş ve örümcek yemelerine izin vermişti.

Bütün anneler çocuklarının iyi eğitilmesini ister. Elbette Jolie de. Ama onun iyi eğitim anlayışı birçok hemcinsinden daha farklı.

Jolie, çocuklarını okula göndermiyor evde eğitmeyi tercih ediyor. Bu konudaki görüşlerini de şöyle anlatıyor: "Kalabalık bir sınıfta tıkılıp kalmaları yerine onların müzeye gitmelerini ya da gitar çalmalarını, kendi seçtikleri bir kitabı okumalarını tercih ederim."

BACKGRID USA