Kocasını sonunda gösterdi, "Ben komiğim, sen nefes kesicisin"

TAKİP ET

Bütün dünya onu Instagram sayesinde tanıdı. Ünlülerin sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan pozlarının parodisini yaparak hem milyonlarca takipçi topladı hem de adını bütün dünyaya duyurdu.

Reklam
Reklam

İşin en ilginci de takipçileri arasında büyük bir merak yarattı: Bu komik kadının bazı pozlarında ona eşlik eden büyük olasılıkla diğer pozlarını da çeken kocası kim? Avustralyalı Celeste Barber, sonunda kendi hazırladığı blog'da kocasını da takipçilerine tanıttı.

Barber, kocası hakkında kaleme aldığı yazısında onun gerçekten de evrensel çapta "seksi" olduğunu belirtti. Barber, Yeni Zelanda'nın yerlilerinden olan Maoriler'e mensup olan ve Maori Adonis diye tanımladığı kocası Api Robin ile ilgili olarak "Ben komiğim, sen nefes kesicisin" diye yazdı. Celeste Barber "Bu durumun bir ilişkide yer alması gereken bir özellik" olduğunun da altını çizdi.

Kocasına daha ilk görüşte aşık olduğunu belirten Barber "Kibar, akıllı düşünceli ve çok sabırlı. Ayrıca çok eğlenceli bir baba" diyerek tanımladı. Yaşamlarından bazı kesitleri Instagram sayfalarından takipçileriyle paylaşan çiftin iki tane küçük çocuğu bulunuyor. Api Robin'in önceki ilişkisinden de iki tane kızı var. 1982 doğumlu Celeste Barber, aslında bir komedyen ve yazar. Instagram paylaşımlarıyla adını dünyaya duyurmadan önce daha dar bir çevrede biliniyordu. 

INSTAGRAM