Karantina Selena Gomez'e yaramadı... Evli olan eski aşkı aklına geldi

TAKİP ET

ABD'li yıldız şarkıcı Selena Gomez, karantina günlerinde yaptığı bir hamle ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Gomez, evli olan eski sevilisi Justin Bieber'ın fotoğrafını beğendi.

Reklam
Reklam

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde kendini karantinaya alan Selena Gomez, eski sevgilisi Justin Bieber'ın bir Instagram paylaşımını beğendi. 27 yaşındaki şarkıcı, daha sonra beğeniyi geri aldı. Selena Gomez'in hesabının hacklendiği öne sürüldü. Hayranlarının anında dikkatini çeken bu beğeni hakkında ünlü şarkıcı, açıklama yapmadı.

Justin Bieber, 23 yaşındaki ABD'li model Hailey Baldwin'le mutlu bir evlilik sürdürüyor. Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez'le yaşadığı 8 yıllık ilişki sırasında pervasız davrandığını itiraf etmişti. Gomez'den ayrıldıktan sonra bir süre yolunu bulmaya çalıştığını söyleyen 25 yaşındaki ünlü şarkıcı, Gomez'le uzun süreli ilişkisinin onu hala yaraladığını da dile getirdi. O dönem neden canının yandığını hissettiğine dair soruyaysa Bieber, "Önceki ilişkim beni incitmişti" diye yanıt verdi. Bieber, 2018'de ünlü model Hailey Baldwin'le dünyaevine girmişti.