Karantina çılgınlığı... Çöp poşetinden elbise yaptılar

TAKİP ET

Karantinadan canı sıkılan insanlar bu süreç içerisinde birbirinden çılgın sosyal medya akımına imza attı. Önce hayati önem taşıyan maskelerden bikini yapıp paylaştılar. Daha sonra yastıkla kendisine elbise yapanlar oldu. Sırada ise çöp poşetinden kıyafet yapanlar var.

Reklam
Reklam

Koronavirüsle mücadele etmek için tüm dünyada herkes evlere kapanırken sosyal medyada pek çok akım başladı. 'Quarantine Pillow Challenge'tan sonra şimdi de 'Shopping Bag Challenge' internet ortamında popüler oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı insanlar evlerine kapandı.

Uzun süredir evden çıkamayan insanlar zamanını ağırlıklı olarak film izleyerek, kitap okuyarak, spor ya da yemek yaparak geçirmeye başladı. Sosyal medyada ise durumlar farklı bir boyut almaya başladı. 'Quarantine Pillow Challenge'dan sonra sosyal medyayı etkisi altına alan bir akım da 'Shopping Bag Challenge' oldu. Akıma uyan sosyal medya kullanıcıları alışveriş poşetlerinden kendilerine elbise yaparak çekildikleri fotoğraflarını paylaşmaya başladılar.