Kadıköy'de iş yeri kurşunlayan 3 şüpheli tutuklandı

İSTANBUL,(DHA)- KADIKÖY'de tadilatta bulunan bir iş yerini kurşunladıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı

KADIKÖY'de tadilatta bulunan bir iş yerini kurşunladıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kadıköy'de tadilatta bulunan iş yerinin kurşunlandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Olay yerinde inceleme yaptıkları sırada iş yerinin yakınlarında bulunan ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişiyi durdurarak kontrol eden ekipler, şüphelinin olaya karışan M.A.B.(20) olduğunu belirledi. Ekipler, çalışmaların devamında olayı gerçekleştiren F.Y. (16) ile olayla bağlantılı olan M.S'yi (18) düzenledikleri operasyonda gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DHA