Justin Bieber'ın eşini paparazzilerden koruma çabası pes dedirtti

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde paparazzileri eşinin etek altı fotoğraflarını çekmekle suçlayan şarkıcı Justin Bieber, bu konuda yeni tedbirler aldı. Yeni yöntem bulan Bieber, eşi Hailey Baldwin'i otomobile kadar arkasından sarılarak götürdü. Justin Bieber'in bu hareketiyle alay konusu oldu.

Reklam
Reklam

Yeni saç modeliyle dikkat çeken 27 yaşındaki Bieber ile eşi Hailey Baldwin Bieber, yürüyüş sırasında bir dakika bile birbirlerinden ayrılmadılar. Geçen ay paparazzileri eşinin etek altı fotoğraflarını çekmekle suçlayan, bir keresinde de onlarla tartışmaya giren Bieber, Baldwin'i korumak için yine alışkanlıklar kazandı.

Genç yıldızı bu halde görenler her ne kadar şaşırsa da paparazziler konusunda oldukça katı. Her ne kadar sık sık paparaziler tarafından görüntülense de Justin Bieber'ın bu meslek grubuyla arası hep kötüydü. Bieber, daha önce de paparazziler yüzünden kendisini baskı altında hissettiğini belirtmişti. Bieber; 'Paparazzilerden nefret ediyorum. Onlar ellerinde kameraları olan avcılara benziyor.' demişti. Bieber, 2011 yılında verdiği bir diğer röportajda ise "Eğer biri sizi takip ediyorsa bu suçtur. Ama bu kişinin elinde kamera varsa sorun değilmiş gibi düşünülüyor. Ama bu konuda ben böyle düşünmüyorum." demişti.

Geçtiğimiz günlerde Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, bir koruma ordusu tarafından çembere alındı. Justin Bieber, Hailey Baldwin Bieber'ı araca bindirdikten sonra kendisi de aceleyle yanına oturdu. Bieber, parti çıkışında eşinin eteğinin altını çekmeye çalıştıklarını düşündüğü gazetecilere tepki gösterdi. Araçtan inerek muhabirlerin yanına giden Justin Bieber, "Çocuklar siz onun eteğinin altından fotoğraf mı çekiyordunuz?" ifadelerini kullandı. Gazetecilerden, "Neden birisi onun eteğinin altından fotoğraflarını çeksin? Bunu neden yapalım? Herkes kenarlarda duruyordu" yanıtını alan şarkıcı, ardından otomobiline geri binerek, oradan ayrıldı.