Jennifer Aniston, koronaya el hareketi yaptığı fotoğrafla tepki gösterdi

TAKİP ET

Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına beklenmedik bir tepki gösterdi. Güzel yıldız, 33 milyon takipçili Instagram'ından el hareketi yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak, "Sevgili Covid. Şimdi kibarca ... gidebilirsin. Teşekkürler, güle güle" yazdı.

Reklam
Reklam

Eski eşi Brad Pitt ile yeniden birleştiklerine dair dedikodularla magazin gündeminde olan Jennifer Aniston, şimdi de el hareketli korona tepkisi ile konuşuluyor. Güzel yıldız 33 milyonluk Instagram hesabından el hareketi yaptığı bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına ise "Sevgili Covid. Şimdi kibarca ... gidebilirsin. Teşekkürler, güle güle" mesajını yazdı.

Koronavirüs tedbirlerince evinde karantinada olan ünlü yıldız, bundan önceki paylaşımında da koronavirüs yardım kampanyasına katıldığını duyurmuştu. Buna göre koronavirüs yardımı yapacak kişilerden biri, çekilişle Kült dizi Friends'in yakın zamanda çekilecek özel bölüm setini ziyaret edecek. ABD'de 10 yıl boyunca ekrana gelen Friends dizisinin final bölümünü 52,5 milyon kişi izlemişti. Bu final bölümü, ülkede 2000'li yıllarda en çok kişinin izlediği dizi bölümü olarak tarihe geçmişti.