Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan makas aldı!

TAKİP ET

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar kızları Zehra'nın 22. yaş gününde buluştu. Aracın içinde bulundukları sırada Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu'ndan makas aldı. Avşar kızının bu hareketini görenlerin aklına "Yeniden mi evleniyorlar?" sorusu geldi.

Reklam
Reklam

Hülya Avşar ile Eylül 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra'nın 22.yaş günü kutlaması için Etiler'deki Da Mario'da buluştu.

Avşar muhabirlerin "Sosyal medyada eski eşiniz Kaya Bey'e övgüler yağdırdınız. 2020 planlarınız içinde Kaya Bey ile tekrar evlilik olabilir mi?" sorusuna güldü.

Eski kayınvalidesi Gülümser Hanım "Olabilir, bekleyin" dedi. Kaya Çilingiroğlu ise "Yazı bekleyin, Hülya'nın bir projesinde karşınıza çıkabilirim" diye konuştu.

Son dönemde sürekli eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla yeniden bir araya gelebileceklerine dair esprili açıklamalar yapan Hülya Avşar, sözleriyle "Yeniden mi evleniyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. Avşar'ın eski eşinin yanağından makas alması ise söylentileri güçlendirdi.

1995 yılında nikah masasına oturan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu 2005 yılında yollarını ayırmıştı.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun evliliklerinden kızları Zehra dünyaya geldi.

Boşanmalarının üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen aralarındaki bağı hiçbir zaman koparmayan Avşar ve Çilingiroğlu, son dönemde sık sık birlikte görünmeye başladılar.

Hayranlarına "Ufukta evlilik mi var?" dedirten Avşar kızı ve Çilingiroğlu, önümüzdeki aylarda sürpriz yapar mı bilinmez...

Doğum gününü ailesiyle birlikte geçiren Zehra Çilingiroğlu'nun keyifli halleri de objektiflerden kaçmadı.