Herkes poz olsun diye eli cebinde geziyor sanıyordu, sırrı ortaya çıktı

TAKİP ET

Mehmet Şef'in, MasterChef programında sol elinin genelde cebinde olduğuna dikkat etmiş miydiniz? Bakın sebebi ne çıktı...

Reklam
Reklam

Programı dikkatle izleyenler tahmin edecekler ki Mehmet Şef sol elini hep geri planda tutuyor, genelde sol elini cebine koyuyor. Peki ama neden? Sebebini duyan üzülüyor..Sebebini duyan üzülüyor..Çoğu kişi bu durumu "Hava, poz olsun diye eli hep cebinde" diye yorumladı ve Mehmet Chef'in günahını aldı. Çünkü Mehmet Chef'in sol elinde 3 parmağı yok. Çizgileri olan, sert, disiplinli ama aynı zamanda babacan tavırlarıyla yarışmacıların arkasında dağ gibi duran başarılı şef, resmen aşçılığa kendini adadı.

Öyle ki bu meslekte geçirdiği bir kaza sonrası 3 parmağını kaybetti. Elleriyle para kazanan ve kariyer yapan Mehmet Şef'in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor. Hatta bu sebeple sektördeki lakabı parmaksızdır.

Türk mutfağını hakkıyla dünyaya tanıtmada son derece başarılı ve azimli olan Mehmet Şef, MasterChef'in bize kazandırdığı en büyük isimlerden biri oldu. Anadolu Mutfağı'nın Executive şefi aldığı ödüllerle başarısını kanıtladı. Buna rağmen yılmamış, çabalamış ve Türkiye'nin en önemli şeflerinden biri oldu.