Güzel yıldızdan şeytan çıkarma seansı... Acıyla kıvranıp çığlık attı

TAKİP ET

ABD'li dansçı ve aktris Julianne Hough, katıldığı vücut enerji seansında acıyla kıvranıp, çığlık attı. Birçok ünlünün müdavimi olduğu Dr. Amaral tarafından yapılan tedavi şeytan çıkarmaya benzetildi.

Reklam
Reklam

Enerjik rahatlama seansı için uzandıEnerjik rahatlama seansı için uzandı31 yaşındaki Julianne, Çarşamba günü İsviçre'nin Davos kentindeki Dünya Ekonomik Forumu'nda Dr. John Amaral'ın 25 yıllık deneyimle ortaya çıkan bir enerji seansına katıldı. John Amaral, depolanmış duygu dalgalarının hareket yoluyla nasıl serbest bırakılabileceğini gösterebilmek adına Julianne'yi masanın üzerine yüzüstü yatırdı.

Videoda, Dr. Amaral ellerini hafifçe Julianne'nin ensesinde tutuyor ve elleri nereye giderse Julianne vücudu ile sert ve ani hareketlerle yanıt veriyor. Görüntüler adeta şeytan çıkarmayı andırıyor.Görüntüler adeta şeytan çıkarmayı andırıyor.Çünkü Julianne istemsiz hareketler yapıyor ve yüksek sesli bir çığlık atıyor. Amaral, "Sistem hareket ettiğinde duyguların ifadesi olabilir" diyor.

Dr. Amaral ünlülerin enerji doktoru olarak biliniyor. Kronik ağrı veya duygusal travma ile mücadele edenleri veya sadece dokunulmamış potansiyelini keşfetmek isteyen herkes ona başvuruyor. Dr. Amaral'ın hastaları arasında dünyaca ünlü Gwyneth Paltrow ve Miranda Kerr bulunuyor. Dr. Amaral'ın diğer müşterileri ise, iş adamları, girişimciler, sporcular, ve düşünce liderlerinden oluşuyor. Julianne seans sonrası yaptığı açıklamada kendisini hiç olmadığı kadar iyi hissettiğini Amaral'ın, her ne yaptıysa kendisini çok mutlu ve enerjik hissettiğini söyledi.

Julianne: "İçimde kendimi çok daha özgür hissediyorum, gerçeğimi net bir şekilde konuşabiliyorum, güçlü durabiliyorum. Kendimi özgür hissediyorum" dedi. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, "Bu resmen şeytan çıkarma ayini" demekten kendini alamadı.