Gecekondu milyoneri, doğum gününü sevgilisiyle parkta sarmaş dolaş kutladı

TAKİP ET

The Slumdog Millionaire filmiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Dev Patel, doğum gününü kız arkadaşıyla br parkta sarmaş dolaş kutladı.

Reklam
Reklam

2008 yılında rol aldığı Slumdog Millionaire (Milyoner) adlı filmle tanınan Hint asıllı İngiliz oyuncu Dev Patel, 30 yaşına Los Angeles'ta bir parkın çimleri üzerinde girdi. Patel'i sevgilisi Tilda Cobham Hervey ile kısa süreliğine kendilerine katılan bir arkadaşları da eşlik etti.

Yanlarına içecek ve rengarenk balonlar alıp parka giden ikili en uygun köşeyi seçip aşklarının tadını çıkardılar. Bir ara bir kadın arkadaşları Dev Patel ile Tilda Cobham- Hervey'e eşlik etti.

Ayakkabılarını çıkarıp çimlerde oturan genç aşıklar uzun süre sohbet ettikten sonra bir şeyler yiyip içti. Zaman zaman romantik anlar da yaşayan çifte gelip geçenler de gülümseyerek baktı. Patel ile Tilda Cobham Hervey'in koronavirüsün Los Angeles'ta etkili olduğu günlerde bu şekilde rahat davranmaları bazıları tarafından da yadırgandı.

Rol arkadaşıyla aşk yaşadıRol arkadaşıyla aşk yaşadıDev Patel, 2008 yapımı bol ödüllü Slumdog Millionaire (Milyoner) adlı filmle kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Bir dönem bu filmdeki rol arkadaşı Freide Pinto ile romantik bir ilişki yaşadı. Pinto, rol arkadaşı Patel uğruna eşinden ayrıldı. Patel ile Pinto'nun ilişkisi bir süre önce sona erdi. 2008 yılında çekilen Slumdog Millionaire filmi, 10 dalda aday olduğu Oscar'ın da 8'ini aldı.