Estetik bağımlısı isim, cinsiyet değiştirdi... İşte son hali

TAKİP ET

Oyuncak bebek Ken'e benzeme sevdasıyla defalarca bıçak altına yatan 35 yaşındaki Rodrigo Alves, cinsiyet değiştirip kadın oldu.

Reklam
Reklam

Rodrigo, Brezilya'nin başkenti São Paulo'da 1983 yılında doğdu. Görünüşüyle meşgul olmaya çocukluğunda başladı. İçe dönük bir çocukluk geçiren Rodrigo Alves, görünüşünden hiç mutlu değildi ve Barbie'nin sevgilisi 'Ken'e benzemek için dudaktan buruna, botokstan dolguya, karın kası ameliyatından saç nakline, çene ameliyatından yüz gerdirmeye kadar 70'e yakın operasyon geçirdi. Yaptırdığı her estetik operasyonla dünya basınında büyük yankı uyandırıyordu. Geçen hafta önce İstanbul'a, ardında Kapadokya'ya geçen Alves, artık 'Ken bebek' olmak istemeyip kadın olmayı tercih etti.

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçirip 'Jessica' ismini alan Alves, cinsiyet değiştirme ameliyatını İstanbul'da oldu. Alves'in, cinsiyet değiştirme ameliyatını geçtiğimiz günlerde birlikte sarmaş dolaş poz verdiği Türk plastik cerrah Serkan Balta'ya yaptırdığı tahmin ediliyor. "Ken olarak tanınıyordum ama kendimi hep Barbie gibi hissettim" diyen Jessica, artık sarı uzun saçları, topuklu ayakkabıları ile gündemde. Yeni bir hayata başlayan Alves, sosyal medya hesabından geçmişe dair ne kadar anı varsa hepsini sildi.

36 yaşındaki sosyal medya yıldızı, küçükken dış görünüşü ve kiloları nedeniyle yaşadığı zorbalığın kendisini estetik operasyonlara yönelttiğini açıklamıştı. Alves'in, sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildikten sonra paylaştığı ilk fotoğrafların Kapadokya'da çekilmiş olması dikkat çekti.