'Erkek arkadaşımla karantinaya girmek isterdim' diyen güzel tenisçiden kalça pozu

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde 'Erkek arkadaşımla karantinaya girmek isterdim' diyen güzel tenisçi bu kez kalça pozuyla adından söz ettirdi.

Reklam
Reklam

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlarla gündem olan ünlü tenisçi Eugenie Bouchard, koronavirüs salgını sırasında yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Binlerce can kaybının yaşandığı koronavirüs tedbirleri kapsamında 'evde kal' uyarılarına kulak veren 26 yaşındaki tenisçi, izole yaşam sırasında Twitter'dan paylaştığı bir mesaj ile gündem olmayı başarmıştı. Güzel sporcu bu kez de doğada çekildiği kalça pozuyla takipçilerine sürpriz yaptı. Geçtiğimiz günlerde "Şikayet ettiğimden değil ancak bir erkek arkadaşımla karantinaya girseydim daha eğlenceli olurdu gibi hissediyorum" paylaşımı yapan Eugenie, şimdi de Nevada'da yer alan Mojave çölündeki Kızıl Kaya Kanyonu'na gitti. Ünlü tenisçinin kanyonda "Sosyal mesafe" notuyla paylaştığı fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı.

26 yaşındaki Eugenie Bouchard'ın Instagram'da 2.1 milyon takipçisi bulunuyor. Bouchard, daha önce yaptığı açıklamada tenisi bıraktıktan sonra modellik yapabileceğini açıklamıştı. Bouchard Twitter'dan "Şikayet ettiğimden değil ancak bir erkek arkadaşımla karantinaya girseydim daha eğlenceli olurdu gibi hissediyorum" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın ardından binlerce mesaj aldığını söyleyen güzel tenisçi, dünya Twitter gündeminde 5. sıraya kadar yükselmişti.