Ekranın ünlü çiftinin sıradan yaşamı

TAKİP ET

Her ikisi de rol aldıkları dizilerle isimlerini geniş kitlelere duyurdu. Sonra bir projede birlikte kamera karşısına geçtiler. İşte ne olduysa o dizinin setinde oldu. Birbirlerine aşık oldular.

Reklam
Reklam

Mutluluklarını bir bebeğin taçlandıracağını öğrendiklerinde de güzel bir yaz günü evlendiler. Şimdi bir yandan oğullarını büyütürken bir yandan da kariyerlerini sürdürüyorlar. Büyük olasılıkla onları tanıdınız... Canan Ergüder ve Kenan Ece'den söz ediyoruz. Güllerin Savaşı adlı dizinin setinde başlayan aşklarını evliliğe taşıyan ünlü çift, şimdi minik oğulları Demir'i büyütüyor.

Ece ve Ergüder, TV dünyasının sosyal medyayı kullanan ünlülerinden biri aynı zamanda. Sık sık da gündelik hayatlarına dair paylaşımlar yapıyorlar. Bazen birbirlerinin fotoğraflarını çekiyorlar bazen de birlikte çektikleri pozlarını takipçileriyle paylaşıyorlar. Kısacası gündelik hayatlarının bazı anlarını takipçileriyle paylaşıyorlar. İşte kendi sosyal medya sayfalarında yaptıkları paylaşımlarla Kenan Ece ve Canan Ergüder'in hayatından kareler.