Dünyayı kasıp kavuruyordu. t.A.T.U'nun son hali şaşırttı

TAKİP ET

2000'li yıllarda dünyayı kasıp kavuran Rus müzik grubu t.A.T.U'nun üyelerinin son hali şaşırttı.

Reklam
Reklam

Rus müzik grubu t.A.T.u 2000'li yılların ilk döneminde şarkıları ile dünyayı kasıp kavuruyordu. 2003 yılında Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenen ve Sertap Erener'in 'Everyway That I Can' şarkısı ile birinciliği kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda 11'inci olan grup ilerleyen yıllarda popülerliğini kaybetmişti.

'All The Things She Said' şarkısıyla müzik listelerinin zirvesine oturan ve bugün ikisi de 34 yaşında olan grubun üyeleri Julia Volkova ve Lena Katina kariyerlerine yalnız devam etme kararı almıştı. İkilinin son hali hayranlarını şaşkına çevirdi. 2016 yılında tiroit kanserini yenen Julia Volkova birtakım estetik operasyon için bıçak altına yattı. 44 kg olan Julia Volkova'nın son hali için hayranları 'robotik' yorumunda bulundu.

Ünlü şarkıcının hayranları, Julia Volkova'nın doğal güzelliğini plastik bir görünümle değiştirdiğini söylüyor. Şarkıcının sosyal medya hesabında bir kullanıcı, "Yalnızca iki yıl önce harika görünüyordun fakat şimdi oyuncak bebek gibisin. Eski Julia'dan hiçbir şey kalmamış" yazdı. Bir başka kullanıcı ise, "Neden yanak ve dudaklarına estetik yaptırdın? Doğal olan her şeyi bir kenara mı atacaksın?" notunu düştü. Bazı kullanıcılar ise Julia Volkova'ya henüz 70 yaşında olmadığını hatırlattı ve estetik operasyonlar için yaşının son derece genç olduğu uyarısında bulundu.

Kanseri yenen Julia Volkova Almanya ve Güney Kore'de ameliyat için bıçak altına yattı. 2014 yılında Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Kış Olimpiyatları'nda sahne alan Julia Volkova, geçirdiği operasyonları tüm dünyadan dört yıl boyunca gizledi. Grup her ne kadar eşcinsel olarak dünyaya tanıtılmış olsa da bunun reklam olduğu bilinen bir gerçekti. Julia Volkova daha sonra biseksüel olduğunu itiraf etmişti.