Dünya umurlarında değil

TAKİP ET

Gösteri dünyasının genç çifti, dünyadan uzaklaşıp tatilin keyfini çıkarıyor.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Harry Hamlin ile Lisa Rinna'nın küçük kızı Delilah Belle Hamlin kelimenin tam anlamıyla aşk sarhoşu.

22 yaşındaki Hamlin, kendisiyle aynı yaşta olan Eyal Booker ile romantik bir ilişki yaşıyor bir süredir. Genç çift, son bir haftayı da Meksika'nın gözde tatil bölgesi Tulum'da geçirdi.

Hamlin ve Booker, günlerini denize girip yüzerek ya da güneşlenerek geçirdi. Çift, zaman zaman da romantik anlar yaşadı.

Delilah Belle Hamlin ile Eyal Booker'ın ellerini ve bakışlarını birbirlerinden ayırmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Delilah Belle Hamlin bundan iki yıl önce genç yaşında sık sık estetik yaptırmasıyla gündeme geliyordu. Genç kız ise bütün bu iddiaların asılsız olduğunu savunmuştu.

Bir süre önce modellik kariyerine başlayan Delilah Belle Hamlin, hem güzelliğiyle hem de bu estetik merakıyla annesi Lisa Rinna'ya benzetiliyor. Rinna, Hollywood'un en çok estetik yaptıran ünlülerinden biri olarak tanınıyor.

Delilah Belle Hamlin, bir dönem sosyal medya takipçileriyle bu estetik merakı yüzünden tartışma yaşamıştı.Hamlin'in bazı takipçileri bu kadar erken yaşta estetik uygulama yaptırdığı için onu eleştirdi.

Genç kızın özellikle de dudaklarına yaptırdığı dolguyu abartılı bulan birçok takipçisi, Hamlin'in bir estetik bağımlısı olduğunu gizlemeyen annesine Lisa Rina'ya gönderme yaparak "Nasıl da annesine benziyor" dedi.

Delilah Belle Hamlin ise görüntüsünün tamamen doğal olduğunu, ne dudaklarının ne de göğüslerinin estetik operasyon ürünü olmadığını savundu.