Danla Bilic'e özendi... Süper Lig'in yıldızlarını bir bir ifşa etti

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa ederek ünlenmesine özenen bir kadın, kendisini yabancı biri olarak tanıtarak ünlü futbolculara mesaj attı. Genç kadın daha sonra da kendisine cevap veren futbolcuları Instagram hesabından ifşa etti.

Reklam
Reklam

Instagram'da "Rinda Jemines" isimli Türk bir kadın kullanıcı, yabancıymış gibi futbolcuları trolleyip ifşa etti. Konuştuğu futbolculara Türk olduğunu göstermek için Türkçe mesaj atan kadın, "Danla taktiğini denedim" dedi.

FUTBOLCULARIN ATTIĞI MESAJLARI YAYINLADI
Genç kadın, ünlü futbolculara mesaj atan genç kadın, aldığı cevapları da Instagram hesaplarından ifşa etti. Ünlü YouTuber Danla Bilic'in ünlü futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa etmesine özenen kadın kullanıcı, Tolgay Arslan, Abdulkadir Parmak, Mohamed Elneny ve Christian Luyindama oldu. Mesajlarda Abdulkadir Parmak'ı hedef aldı. Kendilerine mesaj atan kişinin yabancı biri olduğunu düşünen futbolcular, kadında fotoğraf bile istedi.

"DANLA TAKTİĞİNİ DENEDİM"
Genç kadın, ünlü futbolculardan istediği cevapları aldıktan sonra Mohamed Elneny'e Güzel konuşma karın ve çocuğunla sana mutluluklar" dedi. Luyindama'ya ise "Danla taktiğini denedim numaraya gerek yok merci" mesajını attı.

NİŞANLISI KÜFÜRLE KARŞILIK VERDİ
Bir sosyal medya kullanıcısı da ifşa mesajlarını Aldülkadir Parmak'ın nişanlısı Merve Bozali'ye gönderdi. Gelen mesaja sinirlenen Bozali ise "Çok komik dimi o...pu" cevabını verdi.

DANLA BİLİC BU YÖNTEMLE ADINI DUYURMUŞTU
Şimdilerde milyonlarca takipçisi bulunan Danla Bilic, tanınmadan önce ünlü futbolculara mesaj atarak aldıkları cevapları da Instagram hesabından ifşa etmişti. Bilic, bu yöntemle de adını duyurmuş sonrasında çektiği makyaj videolarıyla ünlenmişti.