"Çocuk doğurmadım, hoş ve bencil bir hayat yaşıyorum"

TAKİP ET

40 yaşına merdiven dayayan ünlü yıldız, kilolarından ve çocuksuz hayatından söz etti.

Reklam
Reklam

Henüz 16 yaşındayken bir program sayesinde şöhrete kavuşan ünlü yıldız Kelly Brook "Hoş ve bencil bir hayat yaşıyorum" dedi ve geçmişte kalan kariyerinden, gelecek beklentilerinden söz etti. Kısa bir süre sonra 40 yaşına basıp hayatının yeni bir dönemine geçiş yapacak olan Brook, sevgilisi Jeremy Parisi ile olan ilişkisi hakkında da konuştu.

Kelly Brook, anne olmadığını ama bunun hayatın sonu olmadığının farkına vardığını söyledi. Geçmişte birkaç kez hamile kalıp düşüp yapan Brook "Ailem de bana çocuk sahibi olmam konusunda baskı yapmadı. Hayatımdan ne kadar memnun olduğumu görüyorlar" diye konuştu. Brook "Asla sahip olmadığım şeyler üzerinde uzun uzun düşünmedim. Sadece sahip olduklarım konusunda pozitif düşüncelerim var" diye konuştu.

Kelly Brook "Bütün paramı kendime harcayabilirim, sakin ve bencil bir hayat yaşıyorum" dedi. Kendisine en çok sorulan "çocuk" konusundaki soruyu ise "Hayatın ileride bana neler getireceğini bilmiyorum. Bu yüzden 'asla bir çocuk sahibi olmayacağım, asla bir aile kurmayacağım' diyemem. Belki de ileride bir gün olabilir" diye yanıtladı. Kelly Brook, şu anda işleriyle meşgul olduğunu, Jeremy Parisi ile mutlu bir ilişki sürdürdüğünü sözlerine ekledi.
Geçmişte fazla kilolarıyla mücadele eden Brook, 40 yaşına yaklaştığı şu günlerde artık fiziksel görüntüsüyle barışık olduğunu da söyledi.

BACKGRID USA, BACKGRID UK, DEPO PHOTOS